Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 info@uppsol.se

Duettegardin som mörkläggningsgardiner eller solskydd till alla fönster monteras i Uppsala och Stockholm

Duettegardin

En duettegardin består precis som en plisségardin av veckat tyg. Skillnaden är att den har två vävar som tillsammans bildar en cell, vilket gör att ljuset bryts på ett vackert sätt. Tack vare det dubbla tyget syns heller inga hål eller linor genom gardinen. Som mörkläggningsgardin är duettegardinen mycket effektiv då de dubbla vävarna hindrar ljuset att tränga in.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70

info@uppsol.se

Produktinformation Duettegardin

Duettegardinen kan väljas i olika typer av väv efter det ljusinsläpp eller den mörkläggning du önskar. Gardinen passar till såväl små som stora fönster och finns i en rad olika färger. Duettegardinen är tillverkad av unika cellvävar som inte bara ger fönstret ett vackert utseende utan också har en isolerande effekt. Gardinen har inga synliga hål eller linor som tar bort det vackra utseendet på solskyddet. Tack vare att gardinena kan väljas i olika vävar kan de både vara snygga gardiner och effektiva mörkläggningsgardiner.

Manövrering

Manövreringen sker med hjälp av linor och linlås. Tack vare högkvalitativa komponenter sker upp- och nedhissning lätt även på större solskydd. Du kan också komplettera gardinen med motor för bekväm manövrering.

Sol- och vindautomatik eller fjärrkontroll till gardiner

Duettegardinen går att komplettera med automatisk styrning, till exempel genom fjärrkontroll eller solautomatik.

Väv för mörkläggningsgardiner eller solskydd

Duettevävarna är tillverkade av polyester som inte fransar sig eller bleks. Vävarna är lätta att sköta, de är slitstarka, tvättbara och motståndskraftiga mot smuts. Vi erbjuder en rad olika färger att välja mellan.

Montering

Duettegardinen monteras enkelt med fjäderbelastade upphängningsbeslag som gör det enkelt att sätta upp eller ta ned gardinen. Upphängningsbeslagets utformning ger minimalt ljusinsläpp mellan karm och list.

Dimensioner

Max bredd: 4400 mm
Max höjd: 3000 mm
Max area: 7.5 m2

Produktblad

Produktblad Duettegardin (pdf)

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vill du inte beskriva ditt projekt? Inga problem, lämna bara ditt nummer och tryck på skicka så ringer vi upp.