Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 info@uppsol.se

Plisségardiner som solskydd – Vi säljer och monterar plisségardiner i Uppsala och Stockholm

Plisségardin som solskydd

Plisségardiner med sin fina design passar mycket bra i en minimalistisk inredning. Tack vare ett stort utbud av färger, textilier och ytbehandlingar samt möjligheten att motorisera, är plisségardinen ett perfekt solskydd till villan, kontoret eller butiken.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70

info@uppsol.se

Produktinformation Plisségardiner

Plisségardiner går att montera i alla slags fönster och är vackra och trendiga solskydd för dig som söker något utöver det vanliga. Gardinkollektionen erbjuder en mängd olika färger och ett flertal moderna och spännande mönster. Tack vare gardinens flexibilitet passar den såväl små som stora fönster.

Plisségardinerna går att få i flamsäkra textilier för säkerhet och mörkläggning. Flera av textilierna finns också med Toparbeläggning som ger upp till 60% skydd mot värme och solljus.

Manövrering

Manövreringen av plissén sker med hjälp av linor och linlås. Tack vare högkvalitativa komponenter sker upp- och nedhissning lätt även på större enheter.

Motor med fjärrkontroll till gardin

Plisségardinen passar utmärkt att motorisera för att exempelvis styra med fjärrkontroll.

Textilväv

Plissévävarna är tillverkade av polyester som inte fransar sig eller bleks. Vävarna är lätta att sköta, de är slitstarka, tvättbara och motståndskraftiga mot smuts. Vi har en rad olika färger och mönster att välja mellan.

Montering

Plisségardiner monteras enkelt med fjäderbelastade upphängningsbeslag som gör det enkelt att sätta upp eller ta ned solskyddet. Upphängningsbeslagets utformning ger minimalt ljusinsläpp mellan karm och list.

Dimensioner

Max bredd: 4400 mm
Max höjd: 3000 mm
Max area: 5.0 m2

Produktblad

Produktblad Plisségardin (pdf)

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vill du inte beskriva ditt projekt? Inga problem, lämna bara ditt nummer och tryck på skicka så ringer vi upp.