Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 info@uppsol.se

Rullgardin för solskydd och mörkläggning – Vi säljer och monterar rullgardiner i Uppsala och Stockholm

Rullgardin för alla fönster

Rullgardiner går att anpassa helt efter dina önskemål och finns i fyra olika utföranden med tre manövreringsalternativ. Till våra rullgardiner kan du även välja bland ett hundratal olika tyger och mönster. Det gör allt du kan hitta allt från mörkläggande rullgardiner till moderna och stilfulla inredningsobjekt som skapar balans och harmoni.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70

info@uppsol.se

Produktinformation Rullgardin

Rullgardiner är en mycket flexibel och funktionell produkt som passar i alla sorters fönster. Den går att anpassa helt efter dina önskemål och finns i fyra olika utföranden med tre manövreringsalternativ.

Till våra rullgardiner kan du välja bland ett hundratal olika tyger och mönster vilket gör rullgardinen till ett modernt och stilfullt inredningsobjekt som skapar balans och harmoni. Som tillval finns kassetter och effektfulla trälister som kompletterar och förhöjer såväl gardinen som inredningen i rummet. Rullgardinen kan manövreras manuellt eller med motor.

Manövrering

Som standard är rullgardinen utrustad med kulkedja där sidodraget är silverfärgat eller i vit plast. Rullgardinen går att komplettera med softraise som rullar upp gardinen mjukt och följsamt.

Motor och fjärrkontroll till rullgardin

Rullgardinerna går även att motorisera för att styra med tillhörande fjärrkontroll.

Vävar

Tyger och mönster finns i ett hundratal olika kombinationer och vävarna finns i ett stort urval, från transparenta till mörkläggande. De går också att välja med en rad olika ytbehandlingar.

Komponenter

Hårdvaran är designad för att matcha vävkollektionen och erbjuder högklassig design samt ypperlig funktion.

Ytbehandlingar

Välj mellan tre olika textilytbehandlingar som förbättrar rullgardinens tekniska egenskaper och ger ökad livslängd.

  • Värmereflekterande och skyddande: Denna ytbehandling ger en högre värmereflektion och extra skydd mot insekts- och kemikalierester.
  • Smuts- och fuktavvisande: Skyddar textilen mot torr smuts samt mot vatten- och oljebaserade vätskor. Ytbehandlingens egenskaper kvarstår efter tvätt.
  • Antibakteriell: Detta material har utmärkta antibakteriella egenskaper, även efter tvätt.

Montering

Rullgardiner finns med flera slags upphängningsbeslag för montering på horisontella och vertikala ytor. Beslagen är utformade för att släppa in minimalt med ljus mellan karm och list.

Mörkläggande rullgardin

För total mörkläggning kan man gör ett tillval av fasta sidoskenor som gör att solen inte skiner in vid sidan av rullgardinen.

Rengöring av rullgardiner

Rullgardinerna är enkla att sköta och går att damma av eller dammsuga försiktigt. Vid behov kan man ta bort fläckar med en fuktig trasa och vatten eller lite milt rengöringsmedel.

Dimensioner

Max bredd: 3000 mm
Max höjd: 3400 mm
Max area: 6,5m2

Produktblad

Produktblad Rullgardin (pdf)

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vill du inte beskriva ditt projekt? Inga problem, lämna bara ditt nummer och tryck på skicka så ringer vi upp.