Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 info@uppsol.se

Screenmarkis för montering på även breda fönster i Uppsala och Stockholm

Fönstermarkis Brava screenmarkis

Brava är en stabil och flexibel screenmarkis för många typer av byggnader. Markisen löper längs utsidan av fönstret på kraftiga styrskenor i aluminium. Dukar finns bland annat som ljus- och väderbeständiga, vind- och vattentåliga samt genomsiktliga.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70

info@uppsol.se

Produktinformation Brava Screenmarkis

Brava är en stabil och flexibel vertikalmarkis för många typer av byggnader såsom butiker, kontor, radhus, sjukhus, skolor och moderna villor. Markisen passar även breda fönster och löper längs utsidan av fönstret på kraftiga styrskenor i aluminium. Dukar finns bland annat som ljus- och väderbeständiga, vind- och vattentåliga samt genomsiktliga (filtrerar solljuset men gör att man ändå kan se ut).

Manövrering

Markisen manövreras med utvändig vev som standard. Som tillval finns utvändig manövrering med motor samt invändig manövrering med vev eller motor.

Sol- och vindautomatik eller fjärrkontroll till markis

Brava screenmarkis går att komplettera med automatisk styrning, till exempel genom fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Markisduk

Välj från breda kollektioner (Dickson och Sandatex) med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Till Brava screenmarkis kan du även välja en screenduk som är en genomsiktlig PVC-belagd polyesterväv som filtrerar solljuset.

Komponenter

Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjlighet att erbjuda en omfattande garanti. Inget underhåll krävs.

Profiler

Profilerna till Brava screenmarkis är i naturanodiserat aluminium för att stå emot väder, vind och korrosion. Som tillval kan de kan även fås vitlackerade.

Montering

Markisen monteras enkelt direkt på vägg, fönsterkarm eller i nisch.

Dimensioner

Brava screenmarkis passar stora fönster och kan fås i max 300 centimeters bredd och max 300 centimeters höjd.

Markisen kan även seriekopplas med motor i bredd upp till 600 cm.

Produktblad

Produktblad Brava (pdf)

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vill du inte beskriva ditt projekt? Inga problem, lämna bara ditt nummer och tryck på skicka så ringer vi upp.