Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 info@uppsol.se

Fönstermarkis Bali för montering i Uppsala och Stockholm – Bali är en fallarmsmarkis för fönster som passar till villor, kontorsbyggnader och skolor.

Fönstermarkis Bali

Bali är en kraftig och flexibel fönstermarkis som lämpar sig för de flesta byggnader. Bali har fallarmar med justerbar fjäderspänning för rätt dukspänning och dess kraftiga konstruktion gör även Bali lämplig att motorisera. En elegant aluminiumkassett skyddar markisduken mot väder och vind.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70

info@uppsol.se

Produktinformation Bali fönstermarkis

Bali är en kraftig och flexibel fallarmsmarkis för fönster och lämpar sig för de flesta byggnader såsom villor, radhus, kontor, butiker, skolor eller sjukhus. Bali erbjuds i grundutförande med utvändig eller invändig manövrering med teryleneband. Balis kraftiga konstruktion gör den även lämplig att motorisera och styra med exempelvis fjärrkontroll. En elegant aluminiumkassett skyddar markisduken mot väder och vind.

Manövrering

Bali manövreras som standard med ut- eller invändigt monterat teryleneband. Som tillval finns ut-
eller ut- eller invändig manövrering med antingen vev eller motor.

Sol- och vindautomatik eller fjärrkontroll till markis

Bali fönstermarkis går att komplettera med automatisk styrning, till exempel genom fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Fallarmar

Bali har fallarmar med justerbar fjäderspänning för rätt dukspänning. Om markisen kommer att utsättas för hårda vindar rekommenderar vi att välja tillvalet vindsäkrade fallarmar.

Markisduk

Välj från breda kollektioner (Dickson och Sandatex) med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Den löstagbara kappan kan fås i olika utföranden (rak eller vågig) och med valfritt kantband.

Komponenter

Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjlighet att erbjuda en omfattande garanti. Inget underhåll krävs.

Profiler

Profilerna till Bali fönstermarkis är i naturanodiserat aluminium för att stå emot väder, vind och korrosion. Som tillval kan de kan även fås vitlackerade.

Montering av Bali fönstermarkis

Markisen monteras enkelt direkt på fönsterfoder, vägg eller i nisch. Nischkonsoler som tillval tillåter 45–185 mm justering i djupled.

Dimensioner

Armutfall: 0,5 0,6 0,7 0,8 0,9 1,0 m.
Max bredd: 4,5 m per enhet.
Brava fönstermarkis kan seriekopplas upp till 20 m med motor.

Produktblad

Produktblad Bali fallarmsmarkis (pdf)

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vill du inte beskriva ditt projekt? Inga problem, lämna bara ditt nummer och tryck på skicka så ringer vi upp.