Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 info@uppsol.se

Fallarmsmarkis för montering i Uppsala och Stockholm – Markis för mindre fönster.

Fönstermarkis Java

Java är elegant och kompakt markis som passar de flesta byggnader. Markisen är avsedd för mindre fönsterpartier och har en aluminiumkassett som skyddar markisduken mot väder och vind.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70

info@uppsol.se

Produktinformation Java fönstermarkis

Java är en elegant och kompakt fallarmsmarkis avsedd för mindre fönster och passar till flesta byggnader såsom villor, kontor, butiker, skolor och sjukhus. Markisen manövreras med in- eller utvändigt monterat teryleneband alternativt genom motorstyrning. Java har en elegant aluminiumkassett som skyddar markisduken mot väder och vind och fallarmar med justerbar fjäderspänning för rätt dukspänning.

Manövrering

Java manövreras som standard med ut- eller invändigt monterat teryleneband. Som tillval finns ut- eller invändig manövrering med antingen vev eller motor. Om markisen är bredare än fönstret finns även ett tillval i form av ett brytbeslag som styr bandet genom fönsterkarmen. Java fönstermarkis kan kompletteras med banduppsamlare som förvarar och skyddar bandet.

Sol- och vindautomatik eller fjärrkontroll till fönstermarkis

Java fönstermarkis går att komplettera med automatisk styrning, till exempel genom fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Fallarmar

Javas fallarmar har en justerbar fjäderspänning för rätt dukspänning. Vindsäkrade fallarmar (finns som tillval) rekommenderas om fönstermarkisen kommer att utsättas för hård vind.

Markisduk

Till Java kan du välja från breda kollektioner (Dickson och Sandatex) med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Den löstagbara kappan kan fås i olika utföranden (rak eller vågig) och med valfritt kantband.

Komponenter

Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjlighet att erbjuda en omfattande garanti. Inget underhåll krävs.

Profiler

Profilerna är i naturanodiserat aluminium för att stå emot väder, vind och korrosion. Gavlar av aluminium. Standard även i vit- och svartlack.

Montering av Java fönstermarkis

Java monteras enkelt direkt på fönsterfodret, väggen eller i nisch. Nischkonsoler (finns som tillval) tillåter 45-185 mm justering i djupled.

Dimensioner

Armutfall: 0.5, 0.6, 0.7, 0.8, 0.9 och 1.0 m.
Max bredd: 3.2 m per enhet.

Produktblad

Produktblad Java (pdf)

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vill du inte beskriva ditt projekt? Inga problem, lämna bara ditt nummer och tryck på skicka så ringer vi upp.