Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 info@uppsol.se

Media är en vertikalmarkis för höga fönster – vi monterar Medina i Uppsala och Stockholm

Fönstermarkis Medina screenmarkis

Medina är en stabil markis som löper vertikalt längs den övre delen av fönstret för att i ett visst läge fälla ut sig som en vanlig markis. Medina lämpar sig för byggnader med höga fönster – allt ifrån butiker, kontor, sjukhus och skolor till moderna villor.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70

info@uppsol.se

Produktinformation Medina screenmarkis

Medina är en stabil markis vars markisduk löper vertikalt längs den övre delen av fönstret för att i ett visst läge fälla ut sig som en vanlig markis. Markisen lämpar sig väl för byggnader med höga fönster – allt ifrån butiker, kontor, sjukhus och skolor till moderna villor. Medina ger ett mycket bra skydd mot solen samtidigt som man får fri sikt genom fönstret. Dukar finns i ett flertal varianter såsom ljus- och väderbeständiga eller genomsiktliga.

Manövrering

Medina screenmarkis manövreras med utvändig motor som standard. Som tillval finns möjlighet att manövrera markisen med motor eller in- eller utvändig vev.

Sol- och vindautomatik eller fjärrkontroll till fönstermarkis

Medina screenmarkis med tillvalet motor går att komplettera med automatisk styrning, till exempel genom fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Markisduk

Till Medina kan du välja från breda kollektioner (Dickson och Sandatex) med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Den löstagbara kappan kan fås i olika utföranden (rak eller vågig) och med valfritt kantband.

Komponenter

Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjlighet att erbjuda en omfattande garanti. Inget underhåll krävs.

Profiler

Profilerna till Medina fönstermarkis är i naturanodiserat aluminium för att stå emot väder, vind och korrosion. Som tillval kan de även fås vitlackerade.

Montering av Medina screenmarkis

Markisen monteras enkelt direkt på vägg, fönsterkarm eller i nisch.

Dimensioner

Armutfall: 0.5, 0.6, 0.7, 0.8, 0.9 och 1.0 m.
Max bredd: 3.2 m per enhet.

Produktblad

Produktblad Medina (pdf)

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vill du inte beskriva ditt projekt? Inga problem, lämna bara ditt nummer och tryck på skicka så ringer vi upp.