Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 info@uppsol.se

Sienna korgmarkis för montering i Uppsala och Stockholm – en markis med reklamtryck

Fönstermarkis Sienna korgmarkis

Sienna är en kraftig och flexibel korgmarkis för exempelvis restauranger, butiker, hotell och kontor. Det går att trycka text eller logotyp på markisen och på så vis förvandla den till en lämplig reklamplats. Sienna lämpar sig också mycket väl för bostadshus, då markisen som komplement till fönster- och balkongmarkiser bidrar till att skapa en mycket tilltalande helhet.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70

info@uppsol.se

Produktinformation Sienna korgmarkis

Sienna är en kraftig och flexibel korgmarkis för exempelvis restauranger, butiker, hotell och kontor. Det går att trycka text eller logotyp på markisen och på så vis förvandla den till en lämplig reklamplats. Ett tips är att belysa markisen underifrån så att budskapet framträder även efter mörkrets inbrott.

Sienna lämpar sig också mycket väl för bostadshus. Som komplement till fönster- och balkongmarkiser bidrar den till att skapa en mycket tilltalande helhet.

Manövrering

Sienna går att få som uppdragbar eller fast markis. Väljer du den som uppdragbar ingår manövrering med utvändig lina. Som tillval finns ut- eller invändig manövrering med motor samt invändig manövrering med lina.

Sol- och vindautomatik eller fjärrkontroll till markis

Sienna korgmarkis går att komplettera med automatisk styrning, till exempel genom fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Markisduk

Till Sienna kan du välja från breda kollektioner (Dickson och Sandatex) med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Den löstagbara kappan kan fås i olika utföranden (rak eller vågig) och med valfritt kantband.

Komponenter

Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjlighet att erbjuda en omfattande garanti. Inget underhåll krävs.

Profiler

Profilerna är i naturanodiserat aluminium för att stå emot väder, vind och korrosion.

Montering av Sienna korgmarkis

Markisen monteras direkt på vägg eller fönsterfoder.

Dimensioner

Armutfall: 0,4–2,0 m. Max bredd: 6,0 m per enhet.

Hörn och bågar

Utmärkande för markisens design är de kraftiga hörnen och bågarna. Välj antingen hörnet med radie 75 mm eller 170 mm, det ställbara hörnet 90–180° eller en kombination av hörn. Antalet bågar baseras vanligtvis på korgens utfall.

Sienna kan fås som klassisk, trappad, böjd och cylindrisk korgmarkis.

Produktblad

Produktblad Sienna (pdf)

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vill du inte beskriva ditt projekt? Inga problem, lämna bara ditt nummer och tryck på skicka så ringer vi upp.