Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 info@uppsol.se

Makisolett för montering i Uppsala och Stockholm – en vertikalmarkis för radhus eller skolor.

Fönstermarkis Sombra markisolett

Sombra är en stabil och flexibel screenmarkis för många typer av byggnader. Som markisolett löper längs utsidan av fönstret på kraftiga styrskenor i aluminium och fäller i ett visst läge ut sig som en vanlig markis. Dukar finns i ett stort urval med bland annat flamskyddande och energibesparande egenskaper.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70

info@uppsol.se

Produktinformation Sombra vertikalmarkis

Sombra är en stabil vertikalmarkis med smidig design som lämpar sig väl för mindre fönster på exempelvis butiker, kontor, radhus eller skolor. Sombra finns som sceenmarkis och som makisolett. Som markisolett löper duken vertikalt längs utsidan av fönstret på styrskenor i aluminium. I ett visst läge fäller den sedan ut sig som en vanlig markis. Det ger ett mycket bra skydd mot solen, samtidigt som man får fri sikt genom fönstret. Screendukar finns i ett stort urval med bland annat flamskyddande och energibesparande egenskaper.

Manövrering

Utvändig manövrering med dragband är standard till Sombra. Som tillval finns utvändig manövrering med motor och invändig manövrering med dragband, vev eller motor.

Sol- och vindautomatik eller fjärrkontroll till markis

Både Sombra screenmarkis och markisolett går att komplettera med automatisk styrning, till exempel genom fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Screenduk

Välj ur en bred kollektion med högkvalitativa screenvävar. Valet av materialets färg, vävteknik och öppenhetsfaktor avgör dukens förmåga att filtrera solljuset. Screenkollektionen innehåller vävar klassificerade enligt Öko-tex och vävar med flamskyddande egenskaper.

Komponenter

Eftersom vi använder rostskyddsbehandlade och tåliga material kan vi ge dig en omfattande garanti. Inget underhåll krävs.

Montering

Sombra monteras enkelt direkt på vägg, fönsterfoder eller i nisch.

Dimensioner

Sombra Screenmarkis
Max bredd: 2500 mm
Max höjd: 2700 mm
Max seriekoppling med motor: 7.0 m (3 st)

Sombra Markisolett
Max bredd: 2200 mm
Max höjd: 2700 mm
Max seriekoppling med motor: 4.4 m (2st)
Armutfall: 0.5 m

Produktblad

Produktblad Sombra (pdf)

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vill du inte beskriva ditt projekt? Inga problem, lämna bara ditt nummer och tryck på skicka så ringer vi upp.