Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 info@uppsol.se

Duox är en fristående markis till trädgård eller uteservering som vi kan montera i Uppsala eller Stockholm

Fristående Duox dubbelmarkis

Duox är en fristående dubbelmarkis i kraftigt utförande som skapar nya rum i din trädgård. Duox är två kraftiga vikarmsmarkiser i en och samma kassett som passar bra för trädgårdar, uteplatser eller uteserveringar.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70
info@uppsol.se

Produktinformation Duox dubbelmarkis

Duox är en flexibel och kraftig fristående dubbelmarkis som skapar nya rum i din trädgård. Duox är två kraftiga vikarmsmarkiser i en och samma kassett och lämpar sig såväl för stora villaterrasser och trädgårdar som för uteserveringar. Duox är en mycket flexibel markis som förvandlar din uteplats till ett trivsamt uterum, men den kan placeras var som helst och därmed skapa helt nya rum i din trädgård.

Infälld ligger dukarna i en aluminiumkassett som ger bra skydd mot väder och vind.

Manövrering

Utvändig manövrering med vev eller motor.

Sol- och vindautomatik eller fjärrkontroll till markis

Duox dubbelmarkis går att komplettera med automatisk styrning, till exempel genom fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Vikarmar

Kraftiga vikarmar med stålarmerat band över knäleder för överlägsen styrka, flexibilitet, hållbarhet och stabilitet. Duox har kraftiga fjädrar som ger en mycket bra dukspänning. Lutningsvinkeln justeras steglöst från 0 till 20° vid installationen.

Markisduk

Välj från breda kollektioner med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Som tillval kan man få markisen med löstagbar kappa i olika utföranden (rak eller vågig) och med valfritt kantband.

Komponenter

Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjlighet att erbjuda en omfattande garanti. Inget underhåll krävs.

Profiler till Duox fristående dubbelmarkis

Profilerna i aluminium och stål är lackerade för att stå emot väder, vind och korrosion. Duox finns endast i vitlackerat utförande.

Montering

Markisen kan monteras med tre olika fötter. Som standard levereras Duox med modell A, se produktblad. Modellerna A och C används för ovanpåliggande montage, modell B för ingjutning.

Dimensioner

Armutfall: 1.50, 2.0, 2.5 och 3.0 m.
Max bredd: 6.0 m per enhet.

Produktblad

Produktblad Duox (pdf)

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vill du inte beskriva ditt projekt? Inga problem, lämna bara ditt nummer och tryck på skicka så ringer vi upp.