Sidomarkis för vindskydd, insynsskydd och solskydd till balkong och terrass monteras i Uppsala och Stockholm

Sidomarkis som vind- eller insysnskydd

En sidomarkis är perfekt när du vill ha skydd mot vind, insyn eller en lågt stående sol. Markisen monteras enkelt på terrasser, uteplatser och balkonger. Samtidigt som den skärmar av skapar den också en ombonad känsla.

Kontakta oss för pris

018-16 11 50

info@uppsol.se

Produktinformation Sidomarkis

Sidomarkisen är en utdragbar markis som kombinerar insynsskydd, vindskydd och solskydd för din balkong, terrass eller uteplats. Samtidigt som den skärmar av skapar den också en ombonad känsla. Du kan enkelt skärma av när du själv önskar. Markisen monteras enkelt och kan utrustas med ett snabbfäste som gör den enkelt att ta bort när den inte används.

Manövrering

Markisen manövreras genom ett draghandtag som låses fast i en golvmonterad stolpe. Om man inte vill ha golvstolpen på plats hela tiden, finns det ett snabbfäste (tillval) för att enkelt kunna ta bort och sätta dit stolpen.

Markisduk

Markisväven håller högsta kvalitet. Den är tillverkad av spinnfärgad akryl och är både smuts- och vattenavvisande. Välj från breda kollektioner (Dickson och Sandatex) med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Du kan även välja en screenduk (genomsiktlig PVC-belagd glasfiber som filtrerar solljuset). Vid val av randig väv placeras ränderna liggande.

Komponenter

Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjlighet att erbjuda en omfattande garanti. Inget underhåll krävs.

Profiler

Profilerna i aluminium är lackerade för att stå emot väder, vind och korrosion. Sidomarkisen finns med grålackerat stativ i standardutförande.

Montering

Sidosmarkisen monteras enkelt och snabbt direkt på väggen som vindskydd, insynsskydd och solskydd på din balkong, terrass eller uteplats.

Dimensioner

120 cm, 140 cm och 160 cm.
Utfall: 200 cm, 250 cm och 300 cm

Produktblad

Produktblad Sidomarkis (pdf)

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vill du inte beskriva ditt projekt? Inga problem, lämna bara ditt nummer och tryck på skicka så ringer vi upp.