Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 info@uppsol.se

Tarragona är en terrassmarkis med vikarmar som vi kan montera på terrasser i Uppsala och Stockholm

Terrassmarkis Tarragona

Tarragona är en kraftig vikarmsmarkis för villaterrasser och balkonger som förvandlar din uteplats till ett trivsamt och flexibelt uterum. För maximal skugga när solen står som lägst finns också en frontrullgardin som tillval. Markisens egenskaper gör att den passar utmärkt även för restauranger butiker och uteserveringar.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70

info@uppsol.se

Produktinformation Tarragona terrassmarkis

Tarragona är en kraftig vikarmsmarkis för villaterrasser och balkonger som förvandlar din uteplats till ett trivsamt och flexibelt uterum. För maximal skugga när solen står som lägst finns också en frontrullgardin (tillval). Aluminiumtak och gavlar som skyddar markisduken mot väder
och vind finns också som tillval. Tarragona är också en lämplig markis för kiosker, butiker, restauranger och uteserveringar.

Manövrering

Utvändig manövrering med vev eller motor.

Sol- och vindautomatik eller fjärrkontroll till terrassmarkis

Tarragona går att komplettera med automatisk styrning, till exempel genom fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Vikarmar

Markisen har kraftiga vikarmar med sluten knäled för överlägsen styrka, flexibilitet, hållbarhet och stabilitet. Tarragona har kraftiga fjädrar som ger en mycket bra dukspänning. Lutningsvinkeln justeras steglöst från 0 till 90° vid installationen. Som tillval kan Hestra Tarragona fås med saxade armar, vilket innebär att man kan göra smala markiser med stora utfall, något som lämpar sig mycket bra för exempelvis radhuslängor.

Markisduk

Till Tarragona kan du välja från breda kollektioner med allt från enfärgade och randiga vävar till designade mönster. Den löstagbara kappan kan fås i olika utföranden (rak eller vågig) och med valfritt kantband.

Komponenter

Valet av korrosionsbeständiga och slitstarka material ger oss möjlighet att erbjuda en omfattande garanti. Inget underhåll krävs.

Profiler

Profilerna till Tarragona är tillverkade i aluminium och lackerade för att stå emot väder, vind och korrosion. De finns både som vit och grålackerade i standardutförande.

Monteringav Tarragona terrassmarkis

Markisen monteras enkelt direkt på väggen eller under takfoten.

Dimensioner

Armutfall: 1.50 (ej sluten knäled), 2.0, 2.5, 3.0 och 3.5 m.
Max bredd: 6.0 m per enhet.
Markisen kan även seriekopplas med motor i bredd upp till 18 m.

Produktblad

Produktblad Tarragona (pdf)

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vill du inte beskriva ditt projekt? Inga problem, lämna bara ditt nummer och tryck på skicka så ringer vi upp.