Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Cubola uteplatstak / pergola för montering i Uppsala, Västerås och Stockholm

Cubola – ett exklusivt uteplatstak

Cubolas exklusiva uteplatstak utmärker sig genom sin eleganta och moderna design. Cubola är det första solskyddssystemet som gör sitt skyddsarbete helt horisontellt, utan att tyget veckas när det dras in i kassetten. Det är även möjligt att placera duken i olika vinklar, vilket gör att den kan skydda för lågt stående sol samt tillåta regnvatten att rinna av.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70

info@uppsol.se

Vill du veta mer?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

  Produktinformation Cubola uteplatstak

  Cubolas exklusiva uteplatstak utmärker sig genom sin eleganta och moderna design. Cubola är det första solskyddssystemet som gör sitt skyddsarbete helt horisontellt, utan att tyget veckas när det dras in i kassetten.

  Cubolas specialutvecklade system gör det möjligt att placera duken i olika vinklar vilket gör att den kan skydda för lågt stående sol samt tillåta regnvatten att rinna av. Cubola kan installeras fristående samt på väggar och staket.

  Med möjligheten att länka flera enheter är Cubola ett stilrent designalternativ för hemmiljöer, uteserveringar, gårdar, hotell, lekplatser och andra offentliga miljöer.

  Manövrering uteplatstak

  Cubula kan endast manövreras med motor. Komplettera med automatiska styrningar, till exempel appstyrning eller fjärrkontroll med sol- och vindautomatik

  Montering

  Cubolan kan monteras fristående eller fås väggmonterad.

  Markisstativ

  Stativet är tillverkad av högvärdigt aluminium. Konstruktionen med sina specialutvecklade anslutningsfästen garanterar perfekt stabilitet och ser även till att inga bultar eller muttrar är synliga från utsidan.

  Stativfärger: Ral 9010 och Ral 7016.

  Produktblad

  Produktblad Cubula pergola (pdf)

  Boka ett kostnadsfritt hembesök

  Vill du inte beskriva ditt projekt? Inga problem, lämna bara ditt nummer och tryck på skicka så ringer vi upp.