Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 info@uppsol.se

Gardiner för solskydd inomhus

Genom att montera ett effektivt solskydd i form av gardiner kan du inte bara spara energi och skapa en behaglig inomhustemperatur under soliga dagar, utan även skydda möbler, golv och väggar inomhus mot solblekning. Vi erbjuder gardiner med hög materialkvalitet och lång livslängd i flera olika former.

Är du osäker på vad du ska välja? Kontakta oss så bokar vi en tid då vi kommer hem till dig. Kostnadsfritt och förutsättningslöst naturligtvis.

Välj rätt gardiner dina fönster och behov

Gardiner för solskydd finns i mängder av färger, mönster och modeller. Genom att välja rätt typ av gardin så får du både ett effektivt skydd mot solens strålar och ett vackert komplement till den övriga inredningen.

Rullgardiner

Vi har ett stort utbud av snygga och praktiska rullgardiner i olika färger och mönster. Genom att du får möjligheten att välja färg och mönster, kan du låta den vara ett modernt och stilfullt inredningsobjekt som skapar balans och harmoni.

Mörkläggning med rullgardin

Genom att välja ett tätare tyg och komplettera med fasta sidoskenor kan man få en total mörkläggning med rullgardinen. Vi hjälper dig gärna att montera den så det blir helt mörkt i sovrummet, även på soliga dagar.

Se våra Rullgardiner

Lamellgardiner

Lamellgardiner har blivit mycket populärt som skydd mot sol och insyn, inte minst i villor med stora fönsterpartier. Gardinerna gör sig lika snyggt i vardagsrummet som i glasade uterum. I uterum passar lamellgardiner extra bra eftersom de effektivt skyddar mot solen och på sätt minskar värmen som annars kan uppstå.

Se våra Lamellgardiner

Duettegardiner

Duettegardinen är en mycket elegant produkt vars väv går att få med olika egenskaper. Vad sägs till exempel om isolerande och mörkläggande egenskaper som håller dig varm på vintern och sval på sommaren? Skapa en unik och skön hemmiljö med en kombination av de olika vävarna.

Se våra Duettegardiner

Plisségardiner

Plisségardinen ger större möjligheter att skapa en trivsam och vacker hemmiljö än exempelvis vanliga persienner. Gardinen har även bättre värmereflekterande egenskaper än en persienn och fungerar utmärkt som solskydd eller insynsskydd för din balkong.

Se våra Plisségardiner

Montering av gardiner för solskydd i Uppsala och Stockholm

Vi erbjuder snabb och effektiv montering av dina gardiner för dig som bor i Mellansverige och på orter såsom Uppsala, Enköping eller Stockholm. Kontakta oss för att boka en tid för ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök.

Lamellgardiner som solskydd - Monteras av Uppsol AB i Uppsala

Lamellgardiner

Lamellgardiner finns i flera olika färger och textilytbehandlingar och kan monteras på vägg eller i tak.

Lamellgardiner

Plisségardiner som solskydd - Uppsol AB i Uppsala monterar plisségardiner

Plisségardiner

Plisségardiner finns i flera färger och även i textilier som skyddar upp till 60% mot värme och solljus.

Plisségardiner

Rullgardiner - försäljning och montering i Uppsala

Rullgardiner

Rullgardiner finns i olika tyger och mönster med egenskaper från genomsiktliga till mörkläggande.

Rullgardiner

Duettegardiner i köksfönster som solskydd

Duettegardiner

Duettegardinen är tillverkad av unika cellvävar som inte bara ger fönstret ett vackert utseende utan också har en isolerande effekt.

Duettegardiner

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vill du inte beskriva ditt projekt? Inga problem, lämna bara ditt nummer och tryck på skicka så ringer vi upp.