Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Övriga markiser för privat och offentlig miljö

Vi har markiser till alla användningsområden för bostäder, företag och restauranger. Vi hjälper till med val och montering av din markis.

Är du osäker på vad du ska välja? Kontakta oss så bokar vi en tid då vi kommer hem till dig. Kostnadsfritt och förutsättningslöst naturligtvis.

Piazzola - en takmarkis för uteserveringar och uteplatser

Piazzola takmarkis

Piazzola är en perfekt markis att sätta istället för en terrassmarkis vid t.ex. uteserveringar. Markisen ger en trevlig uterumskänsla.

Piazzola takmarkis

En fristående dubbelmarkis för restauranger, förskolor och trädgårdar

FA92 fristående markis

FA92 Duo är en extra kraftig fristående markis, konstruerad för öppna ytor på villor, förskolor, caféer och restauranger.

FA92 Duo fristående

Sidomarkis för vindskydd eller insynsskydd för terrasser och uteplatser

SA50-60 Sidomarkis

Sidomarkis är en smidig lösning som kan användas som vindskydd eller insynsskydd på uteplatser och terrasser.

SA50-60 Sidomarkis

Boka ett kostnadsfritt besök

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

    De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.