Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Garantier

För privatpersoner ger vi alltid tre års garanti på utfört arbete och material som Uppsol sålt och monterat. Garantin gäller under förutsättning att kunden fullgjort sina betalningsförpliktelser.

Garantin omfattar ej fel som orsakats av väder (vind, snöras, nederbörd), olycka (så som t.ex. fall eller brand), oriktigt användande eller eftersatt underhåll av köparen. Garantin gäller vidare endast vid den ursprungliga platsen för montering och således inte om kund flyttar eller ändrar installationen.

Vid eventuella fel ska köparen så snart som möjligt efter att felet upptäckts kontakta Uppsol. Vid eventuell tvist åtar sig Uppsol AB att följa ARNs (Allmänna reklamationsnämndens) beslut.

Fullständiga villkor (pdf)

Serviceförfrågan

Om din solskyddsprodukt är i behov av service eller reparation kan du göra en serviceförfrågan genom att fylla i formuläret här på sidan. Fyll i så noggrant du kan och bifoga gärna bilder om det är ett visuellt problem med din produkt. Det hjälper oss att bedöma skadans eller servicens omfattning.

Vi servar och reparerar markiser över hela Mellansverige. Välkommen med din förfrågan!

    Välj en eller flera bilder på skadan eller problemet.

    De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.