Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Senza är en kraftig kassettmarkis för terrasser som vi kan montera i Uppsala, Västerås och Stockholm

Terrassmarkis Senza

Senza terrassmarkis är en kassettmarkis som passar utmärkt på terrasser och balkonger, både i privata och offentliga miljöer. Markisen monteras tätt mot väggen och har flexibla monteringsfästen för att passa våra nordiska trähus. Kassetten gör markisen mycket tålig mot väder och smuts. Markisdukar finns i flera olika färger och mönster.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70
Enköping 0171-620 450
Stockholm: 08-30 33 00

info@uppsol.se

Produktinformation Senza terrassmarkis

Senza är en terrassmarkis med helkassett som passar utmärkt på större terrasser eller restaurangens uteservering. Markisen monteras tätt mot väggen och har flexibla monteringsfästen för att passa våra nordiska trähus. Kassettmarkiser döljer markisduken vid infällt läge och gör markisen mycket tålig mot väder och smuts. Till Senza kan du välja mellen markisdukar i flera olika färger och mönster.

Manövrering

Senza kan enbart manövreras med motor.

Appstyrning, fjärrkontroll och sol- och vindautomatik till terrassmarkis

Senza går att komplettera med automatisk styrning såsom med en app till din smartphone, fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Markisduk

Du kan välja markisduk till Senza från breda kollektioner från Sandatex och Dicksons, vilka erbjuder dukar med olika egenskaper i flera färger och mönster. Se dukarna från Sandatex eller Dicksons (öppnas i nya flikar).

Markisstativ

Markisstativet med detaljer finns som standard i Ral 9010 och Ral 7016. Med lite längre leveranstid kan man få stativet i vilken RAL-färg man vill. Detta för att matcha markisen med husets färg.

Montering

Senza terrassmarkis monteras enkelt direkt på väggen. Markisen har flexibla monteringsfästen för att passa våra nordiska trähus.

Dimensioner

Max utfall: 3,5m
Max bredd: 15m
Vindklass: 2

Produktblad

Produktblad Senza (pdf)

Boka ett kostnadsfritt besök

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

    De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.