Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Tillbehör till markiser och gardiner hos Uppsol AB i Uppsala, Västerås och Stockholm

Tillbehör till markiser och gardiner

Vi erbjuder en mängd olika tillbehör till markiser och gardiner såsom motorer, sol- och vindautomatik eller reklamtryck. Hittar du inte vad du söker? Kontakta oss gärna!

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70
Enköping: 0171-620 450
Stockholm: 08-30 33 00

info@uppsol.se

Vill du veta mer?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

  Genom att klicka på skicka godkänner du behandling av dina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

  Reklamtryck på markiser

  En markis eller ett solskydd är ofta väl synlig på fasaden eller fönsteret. Detta gör att markiser och solskydd är en mycket lämplig plats att visa sin företagslogga på. På flertalet av våra markiser och solskydd går det bra att få sin företagslogga tryckt på när du gör din beställning.

  Motorer till markiser och gardiner

  De flesta av våra invändiga och utvändiga solskydd går att motorisera. Välj själv om du ska styra ditt solskydd med knapp, app i mobiltelefonen, fjärrkontroll eller kanske sol- eller vindautomatik.

  Solautomatik

  Solautomatik är ett behagligt tillbehör för ditt solskydd och markisen går då ner automatiskt när solen är framme.

  Vindautomatik

  Vindautomatik gör att markiserna går in automatiskt vid mycket blåst, ett bra sätt att förlänga livstiden på ditt solskydd.

  App i mobilen för att styra markiser

  Med hjälp av din smartphone kan du enkelt och bekvämt fjärrstyra dina markiser och skapa scenarion för schemalagd styrning. Du kan även hålla koll på om din markis är utfälld och stänga den på distans om det blir dåligt väder.

  Boka ett kostnadsfritt besök

  Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

  Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

   De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.