Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Sidomarkis för vindskydd, insynsskydd och solskydd till balkong och terrass monteras i Uppsala, Västerås och Stockholm

Sidomarkis som vind- eller insynsskydd

Sa50-60 är en sidomarkis som passar perfekt när du vill ha skydd mot vind, insyn eller en lågt stående sol. Sidomarkiserna är konstruerade för att ge en utdragbar sidoavskärmning och skapa insynsskydd och vindskydd och gör även din uteplats mer ombonad.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70
Enköping 0171-620 450
Stockholm: 08-30 33 00

info@uppsol.se

Produktinformation Sidomarkis SA50-60

SA50-60 är en sidomarkis som passar perfekt när du vill ha skydd mot vind, insyn eller en lågt stående sol på din balkong eller uteplats. Sidomarkiserna är konstruerade för att ge en utdragbar sidoavskärmning och skapa insynsskydd och vindskydd och gör även din uteplats mer ombonad.

Sidomarkiser är ett utmärkt komplement till en terrassmarkis och passar lika bra på villor, radhus eller lägenheter.

Manövrering

SA50-60 Sidomarkiser manövreras genom ett draghandtag som säkras i motstående vägg- eller golvfäste. Väven dras ut ur kassetten där den ligger skyddad när den inte används. Hjul under frontprofilen ger en mjuk och säker manövrering.

SA60 har även en barnsäkerhetsspärr, som om man skulle tappa handtaget stannar inrullningen. På det viset undviker man eventuella slag från frontprofilen.

Markisduk

Du kan välja från breda kollektioner från Sandatex och Dicksons, vilka erbjuder dukar med olika egenskaper i flera färger och mönster. Se dukarna från Sandatex eller Dicksons (öppnas i nya flikar).

Montering

Den utdragbara sidomarkisen monteras enkelt och snabbt direkt på väggen. Efter montering har du ett effektivt vindskydd, insynsskydd och solskydd på din balkong, terrass eller uteplats.

Dimensioner

Höjd max: 2m
Höjd minst: 1.3m (SA50) och 0.8m (SA60)
Utfall max: 4m (SA50) och 4m screen eller 3.5m akryl (SA60)
Utfall minst: 1m

Boka ett kostnadsfritt besök

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

    De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.