Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

DA52 är en stabil fönstermarkis för stora fönster – Montering i Uppsala, Västerås och Stockholm

DA52 – stabil fönstermarkis för stora fönster

En stabil markis särskilt lämpad för byggnader med större fönsterpartier, till exempel butiker, kontor, skolor och sjukhus. Fallarmarna är extra kraftiga och har justerbar fjäderspänning för optimal dukspänning. Frontprofil och valsrör är också förstärkta. Takprofil som skyddar duk och valsrör ingår.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70
Enköping 0171-620 450
Stockholm: 08-30 33 00

info@uppsol.se

Produktinformation DA52 fönstermarkis för stora fönster

En stabil markis särskilt lämpad för byggnader med större fönsterpartier, till exempel butiker, kontor, skolor och sjukhus. Fallarmarna är extra kraftiga och har justerbar fjäderspänning för optimal dukspänning. Frontprofil och valsrör är också förstärkta och takprofil som skyddar duk och valsrör ingår.

Manövrering

DA52 manövreras som standard med utvändig vev. För stora fönster kan fönstermarkisen bekvämt motoriseras.

Motorstyrning av markis med app, fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik

Vid motordrift går det att komplettera DA52 med automatiska styrningar som till exempel app i smartphone, knapp på väggen, fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Markisduk

Du kan välja markisduk till DA52 från breda kollektioner från Sandatex och Dicksons, vilka erbjuder dukar med olika egenskaper i flera färger och mönster. Se dukarna från Sandatex eller Dicksons (öppnas i nya flikar).

Markisstativ

Markisstativet med detaljer finns som standard i 3 färger: vitt, grått och svart med struktur. Med något längre leveranstid kan man få stativet i ytterligare 10 färger, matchade för att passa ihop med de vanligast förekommande husfärgerna och fasader.

Montering

DA52 monteras enkelt direkt på fönsterfoder, vägg eller under takfot.

Dimensioner

Max bredd: 7.0m per enhet
Armutfall: 0.6-1.4m
Seriekoppling: 25.0med motor
Vindklass: 3

Produktblad

Produktblad DA52 (pdf)

Boka ett kostnadsfritt besök

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

    De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.