Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Solskydd för en skön inne- och utemiljö

Vi har ett stort utbud av solskyddprodukter för både inne- och utemiljö till såväl privata som offentliga fastigheter. Här hittar du exempelvis parasoll med olika tillbehör samt solfilm för montering på fönster.

Vill du ha hjälp av en expert?

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad och kan hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Boka gratis hembesök

Parasoll för terasser och uteplatser i Uppsala

Parasoll

Parasoll för alla typer av utemiljöer såsom terrasser eller uteserveringar. Vi har även modeller med belysning, värmare och motor.

Parasoll

Fönsterfilm för hus och kontor i Uppsala

Fönsterfilm

Vi kan montera fönsterfilm på nästan alla typer av glas för privata bostäder och offentlig miljö. Ger bättre inomhusklimat och insynsskydd.

Fönsterfilm

Motorer till markiser i Uppsala

Tillbehör

Vi erbjuder en mängd olika tillbehör till markiser och gardiner såsom motorer, appstyrning, sol- och vindautomatik för en bekväm ute- och innemiljö.

Tillbehör

Boka ett kostnadsfritt besök

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

    De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.