Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Zip-screen för fönster i Uppsala, Västerås och Stockholm – en vertikalmarkis för hård vind.

Solid Screen zip-screen

Solid Screen är en modern, kompakt och stilren zip-screen som passar de flesta byggnader. Tack vara att screenväven är glasfiberförstärkt tål Soild Screen zip-screen mycket hård vind ända upp till orkanstyrka, 40,2 m/s. Väven är perforerad och därmed känns det inte instängt, trots att väven täcker fönstret.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70

info@uppsol.se

Produktinformation Solid Screen zip-screen

Solid Screen är en modern, kompakt och stilren zip-screen som passar de flesta byggnader. Tack vare att screenväven är glasfiberförstärkt tål Solid Screen zip-screen mycket hård vind ända upp till orkanstyrka, 40,2 m/s. Väven är perforerad och därmed känns det inte instängt, trots att väven täcker fönstret. Markistypen ger ett mycket bra skydd mot solen och screendukar finns i ett stort urval av färger och typer.

Manövrering

Solid Screen kan endast manövreras med motor.

Sol- och vindautomatik eller fjärrkontroll till markis

Motorstyrningen går att komplettera med automatisk styrning, till exempel genom appstyrning, fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Markisduk

Vi kan erbjuda en bred kollektion med högkvalitativa screenvävar. Valet av materialets färg, vävteknik och öppenhetsfaktor avgör dukens förmåga att filtrera solljuset. Screenkollektionen innehåller vävar med flamskyddande egenskaper och är hälso- och kvalitetscertifierade enligt Öko-tex och Enduris.

Komponenter

Markisstativet med detaljer finns som standard i 3 färger: Natur, Ral 7010 och 7016. Med lite längre leveranstid kan man få stativet i vilken RAL-färg man vill. Detta för att matcha markisen med husets färg.

Montering

Solid Screen monteras enkelt direkt på vägg, fönsterfoder eller i nisch.

Produktblad

Produktblad Solid Screen (pdf)

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vill du inte beskriva ditt projekt? Inga problem, lämna bara ditt nummer och tryck på skicka så ringer vi upp.