Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Excellent Screen är en screenmarkis för fönster – montering i Uppsala, Västerås och Stockholm

Excellent Screen screenmarkis

Excellent Screen är en modern, kompakt och stilren screenmarkis som passar de flesta byggnader. Tack vare den glasfiberförstärkta screenväven tål markisen det mesta. Excellent Screen har en perforerad väv vilket gör att det inte känns det inte instängt, trots att väven täcker fönstret. Screenmarkisen monteras vertikalt över fönstret och det gör att solens strålar inte skiner in från sidan. Markisen manövreras med motor som kan kompletteras med appstyrning eller fjärrkontroll med sol- och vindautomatik.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70
Enköping 0171-620 450
Stockholm: 08-30 33 00

info@uppsol.se

Produktinformation Excellent Screen screenmarkis

Excellent Screen är en modern, kompakt och stilren screenmarkis som passar de flesta byggnader. Tack vare den glasfiberförstärkta screenväven tål markisen det mesta. Excellent Screen har en perforerad väv vilket gör att det inte känns det inte instängt, trots att väven täcker fönstret. Screenmarkisen monteras vertikalt över fönstret och det gör att solens strålar inte skiner in från sidan.

Manövrering

Excellent Screen kan endast manövreras med motor.

Appstyrning, fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik

Motorstyrningen går att komplettera med automatiska styrningar, till exempel appstyrning, fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Markisduk

Vi har en bred kollektion med högkvalitativa screenvävar till våra screenmarkiser. Valet av materialets färg, vävteknik och öppenhetsfaktor avgör dukens förmåga att filtrera solljuset. Screenkollektionen innehåller vävar med flamskyddande egenskaper och är hälso- och kvalitetscertifierade enligt Öko-tex och Enduris.

Markisstativ

Markisstativet med detaljer finns som standard i 3 färger: Natur, Ral 7010 och 7016. Med lite längre leveranstid kan man få stativet i vilken RAL-färg man vill. Detta för att matcha markisen med husets färg.

Montering

Screenmarkisen monteras enkelt direkt på vägg, foder eller i fönsternisch.

Produktblad

Produktblad Excellent Screen (pdf)

Boka ett kostnadsfritt besök

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

    De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.