Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Fönsterfilm och solfilm för hus eller kontor i Uppsala, Västerås och Stockholm

Fönsterfilm till husfönster

Fönsterfilm kan monteras på nästan alla typer av glas. Förutom att ge ett bättre inomhusklimat och insynsskydd kan solfilmen också höja säkerheten då filmen till viss del kan skydda mot glassplitter om glaset skulle krossas.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70
Enköping 0171-620 450
Stockholm: 08-30 33 00

info@uppsol.se

Vill du veta mer?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

  Genom att klicka på skicka godkänner du behandling av dina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

  Produktinformation Fönsterfilm/solfilm

  Idag byggs många hus med stora fönsterpartier som ofta erbjuder en fin utsikt, men tyvärr också viss insyn. Genom att montera en fönsterfilm kan du både minska insynen och skydda mot solens varma strålar. En solfilm blockerar till viss del även UV-ljuset.

  Fönsterfilm kan monteras på nästan alla typer av glas, både i villor och affärs- eller kontorsfastigheter. Solfilmen ger inte bara ett bättre inomhusklimat och insynsskydd, utan kan också höja säkerheten då den till viss del skyddar mot glassplitter om glaset skulle krossas.

  Solfilm på badrumsfönster

  Du kan även montera film på dina badrumsfönster istället för att exempelvis sätta in frostat glas. På så sätt slipper du insyn men kan njuta av utsikten från badrummet.

  Blästerfilm med mönster eller logga på fönster

  Utöver klassisk solfilm i olika kulörer erbjuder vi även blästerfilm. Blästerfilmen monteras på fönstren och ger bra ljusinsläpp. I filmen kan du även få mönster eller din företagslogotyp utskuren.

  Kontakta oss för att boka en tid så kommer vi när det passar dig. Självklart är besöket kostnadsfritt.

  Boka ett kostnadsfritt besök

  Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

  Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

   De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.