Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Fönsterjalusier för butiker och villor kan monteras i Uppsala, Västerås och Stockholm

Fönsterjalusier som skydd för insyn och inbrott

Fönsterjalusier skyddar mot inbrott och skadegörelse på ett effektivt sätt. Jalusier lämpar sig bra till skyltfönster, villor, sommarstugor, lägenheter och hotell. De utgör utöver egendomsskydd även ett effektivt solskydd samt är energibesparande och ljuddämpande.

Kontakta oss för mer information

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70

info@uppsol.se

Produktinformation fönsterjalusier

Fönsterjalusier skyddar dina fönster mot inbrott och skadegörelse på ett effektivt sätt. Alla våra produkter kan levereras som fönsterjalusi. Det som avgör vilken profil vi rekommenderar och väljer ut tillsammans med dig är vilken typ av skydd som krävs.

Fönsterjalusier lämpar sig bra till exempelvis skyltfönster, villor, sommarstugor, lägenheter och hotell. De fungerar även som solskydd, för energibesparing och ljuddämpning samt mot skadegörelse och inbrott.

Manövrering av fönsterjalusier

Manövrering sker med tubmotor (med eller utan nödmanöver) och styrningen sker med nyckelbrytare alt. vippbrytare. Våra fönsterjalusier är försedda med ett kassettsystem som skyddar produkten i upprullat läge.

Färgval

Som standard finns våra fönsterjalusier i färgerna vit eller natur. De går även att få levererande i andra färger.

Fönsterjalusi som skydd mot inbrott

Ett effektivt skalskydd mot inbrott och skadegörelse i olika miljöer är rulljalusi AG 80-T. Med sina heltäckande lameller av strängpressad aluminium skapas ett starkt skydd och risken för inbrott minskas. Det är ett robust rulljalusi som passar både i inomhusmiljöer som utomhusmiljöer.

Produktblad

Produktblad saknas

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vill du inte beskriva ditt projekt? Inga problem, lämna bara ditt nummer och tryck på skicka så ringer vi upp.