Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Fönsterjalusier för butiker och villor kan monteras i Uppsala, Västerås och Stockholm

Fönsterjalusier som skydd för insyn och inbrott

Fönsterjalusier skyddar mot inbrott och skadegörelse på ett effektivt sätt. Jalusier lämpar sig bra till skyltfönster, villor, sommarstugor, lägenheter och hotell. De utgör utöver egendomsskydd även ett effektivt solskydd samt är energibesparande och ljuddämpande.

Kontakta oss för mer information

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70
Enköping 0171-620 450
Stockholm: 08-30 33 00

info@uppsol.se

Vill du veta mer?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

  Genom att klicka på skicka godkänner du behandling av dina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

  Produktinformation fönsterjalusier

  Fönsterjalusier skyddar dina fönster mot inbrott och skadegörelse på ett effektivt sätt. Alla våra produkter kan levereras som fönsterjalusi. Det som avgör vilken profil vi rekommenderar och väljer ut tillsammans med dig är vilken typ av skydd som krävs.

  Fönsterjalusier lämpar sig bra till exempelvis skyltfönster, villor, sommarstugor, lägenheter och hotell. De fungerar även som solskydd, för energibesparing och ljuddämpning samt mot skadegörelse och inbrott.

  Manövrering av fönsterjalusier

  Manövrering sker med tubmotor (med eller utan nödmanöver) och styrningen sker med nyckelbrytare alt. vippbrytare. Våra fönsterjalusier är försedda med ett kassettsystem som skyddar produkten i upprullat läge.

  Färgval

  Som standard finns våra fönsterjalusier i färgerna vit eller natur. De går även att få levererande i andra färger.

  Fönsterjalusi som skydd mot inbrott

  Ett effektivt skalskydd mot inbrott och skadegörelse i olika miljöer är rulljalusi AG 80-T. Med sina heltäckande lameller av strängpressad aluminium skapas ett starkt skydd och risken för inbrott minskas. Det är ett robust rulljalusi som passar både i inomhusmiljöer som utomhusmiljöer.

  Produktblad

  Produktblad saknas

  Boka ett kostnadsfritt besök

  Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

  Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

   De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.