Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Pergolamarkis Selt SB400 skyddar mot sol, regn och vind i Uppsala, Västerås eller Stockholm.

Selt SB400 pergola

Pergola SB400 kombinerar hållbarheten och robustheten hos en struktur gjord av extruderad aluminium och rostfritt stål med den höga funktionaliteten hos ett vinkelrätt tak som består av rörliga automatiskt styrda blad. Aluminiumblad av Sunbreaker-typ med föränderlig lutningsvinkel begränsar tillgången till solljus beroende på rådande förhållanden och individuella preferenser.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70
Enköping 0171-620 450
Stockholm: 08-30 33 00

info@uppsol.se

Vill du veta mer?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

  Genom att klicka på skicka godkänner du behandling av dina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

  Produktinformation Selt SB400 pergola

  Pergola SB400 kombinerar hållbarheten och robustheten hos en struktur gjord av extruderad aluminium och rostfritt stål med den höga funktionaliteten hos ett vinkelrätt tak som består av rörliga automatiskt styrda blad. Aluminiumblad av Sunbreaker-typ med föränderlig lutningsvinkel begränsar tillgången till solljus beroende på rådande förhållanden och individuella preferenser. Deras rotation styrs av en fjärrkontroll.

  Modulprojektionen är en multipel av bladintervallet (20 cm). I stängt läge skapar bladen ett vattentätt tak som effektivt skyddar terrassen mot regn. Vatten dräneras genom ett system av integrerade sidrännor och utlopp, estetiskt gömda inuti konstruktionen.

  Pergola SB400 kan vara en enkel modul (upp till 4 m bred) samt kan utgöra en flermodulsstruktur vid större byggnadsytor.

  Inspiration

  Boka ett kostnadsfritt besök

  Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

  Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

   De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.