Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Jalusier som skydd för inbrott och skadegörelse

Vi kan erbjuda mekaniska inbrottsskydd samt avskärmningar såsom rulljalusier, rullgaller, fönsterjalusier och bänkjalusier. Vårt sortiment är avsett som skydd mot inbrott och skadegörelse och lämpar sig bra för gallerior, butiker, fönster, receptioner, storkök och villor. Flera av våra jalusier och rullgaller är skyddsklassade samt uppfyller gällande krav och standarder.

Vill du ha hjälp av en expert?

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad och kan hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Boka gratis besök

Fönsterjalusier monterade på fönster på villa.

Fönsterjalusier

Fönsterjalusier skyddar mot inbrott och skadegörelse på ett effektivt sätt. Passar fönster i både privata och offentliga miljöer.

Fönsterjalusier

Bänkjalusier monterade på kiosklucka.

Bänkjalusier

Bänkjalusier är en smidig och mångsidig jalusi som lämpar sig för avstängningar i exempelvis receptioner, kiosker och barer.

Bänkjalusier

Rulljalusi monterad på butiksentré för minskad insyn och stöldskydd

Rulljalusier

Skräddarsydda rulljalusier för exempelvis butiksentréer och butiksöppningar i gallerior för minskad insyn eller inbrottsskydd.

Rulljalusier

Rullgaller monterad på butiksentré för stöldskydd

Rullgaller

Perforerade eller utstansade rullgaller med god genomsikt och hög säkerhet för exempelvis butiksentréer.

Rullgaller

Boka ett kostnadsfritt besök

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

    De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.