Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Pergolamarkis Perea P60 är en vindtålig pergola för terrass och altan i Uppsala, Västerås eller Stockholm.

Perea P60 är en pergolamarkis för terrass och altan

Pergolamarkisen Perea P60 är förmodligen det snyggaste sättet att skydda sig mot sol och regn på. Pergolan har ett regntåligt tyg med inarbetat PVC-nät, inbyggd dräneringsränna samt stuprör integrerat i stolpen som kontrollerat leder bort regnvatten. Även om det börjar blåsa kan du njuta av den behagliga känslan under din P60 pergolamarkis.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70
Enköping 0171-620 450
Stockholm: 08-30 33 00

info@uppsol.se

Produktinformation Perea P60 pergolamarkis

Pergolamarkisen Perea P60 är förmodligen det snyggaste sättet att skydda sig mot sol och regn på. Pergolan har ett regntåligt tyg med inarbetat PVC-nät, inbyggd dräneringsränna samt stuprör integrerat i stolpen som kontrollerat leder bort regnvatten. Även om det börjar blåsa kan du njuta av den behagliga känslan under din P60 pergolamarkis. Den höga vindstabiliteten (VK3) med det patenterade secudrive®-systemet leder din markisduk spänt och säkert i skenan – en fast eller medlöpande förstärkningsprofil spänner duken extra.

Perea P60 finns i ett stort antal tyger och färger och ger dig maximal frihet när det gäller utseende och design.

Manövrering

Perea P60 är en pergolamarkis med motor som kan kompletteras med automatiska styrningar.

Appstyrning, fjärrkontroll och sol- och vindautomatik till pergolamarkis

Perea P60 går att komplettera med automatisk styrning såsom med en app i din smartphone, fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik. Du kan styra din Perea med WMS Handsändare, smartphone eller automatiskt med WMS sensorsystem.

Markisstativ

Markisstativet med detaljer kan fås pulverlackerat i ett stort antal olika färger.

Montering

Markisen monteras direkt på vägg eller med hjälp av ett stativ för terrasser och uteplatser.

Tillbehör

WMS fjärrstyrning, Smart-living paket connect, Terrass-ställning, frontrullgardin, belysningsskena, LED-stripe och inbyggd värmare, mm.

Dimensioner

Maximal bredd 6,0m och maximal djup 5,0m.

Produktblad

Produktblad Perea P60 (pdf)

Boka ett kostnadsfritt besök

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

    De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.