Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Rulljalusi för butikersfönster och entréer kan monteras i Uppsala, Västerås och Stockholm

Rulljalusier för butiker

Rulljalusi är en utmärkt lösning som skydd till butiksentréer, butiksöppningar i gallerior, fönster och miljöer där man inte vill ha oönskad insyn. Rulljalusier är en skräddarsydd lösning vilket innebär att den anpassas helt efter den miljön som ska skyddas.

Kontakta oss för mer information

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70

info@uppsol.se

Produktinformation rulljalusi

Rulljalusi används framför allt som skydd till butiksentréer, butiksöppningar i gallerior, fönster och miljöer där man inte vill ha oönskad insyn. Rulljalusi är en skräddarsydd lösning vilket innebär att den anpassas helt efter den miljön som ska skyddas. Det betyder att det inte finns några standardmått på våra rulljalusier utan tillverkning sker utefter kundens behov.

Maövrering rulljalusi

Manövrering sker med hjälp av tubmotor och styrningen sker via nyckelbrytare. Jalusimattan löper i styrskenor utrustad med glidlist för tyst och säker gång. Vid manövrering rullar jalusimattan upp på ett valsrör med tubmotorn dold i valsröret. Våra rulljalusier kan vid behov kompletteras med lås, låsövervakning och fallskydd för ökad säkerhet och skydd.

Skyddsklassat rulljalusi

I vissa fall vid inköp av rulljalusier kan försäkringsbolaget du använder dig av föreskriva att ett rulljalusi ska uppfylla ett visst skyddskrav. Rulljalusi AG 80-T är testat och certifierat för att stå emot inbrottsförsök i EN 1627 class 3 samt SSF 012 gallerklass 2. När krav på skyddsklass föreligger utrustas rulljalusierna med två godkända lås av typen ASSA 411-35 alternativt bultlås.

Produktblad

Produktblad saknas

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vill du inte beskriva ditt projekt? Inga problem, lämna bara ditt nummer och tryck på skicka så ringer vi upp.