Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Rulljalusi för butikersfönster och entréer kan monteras i Uppsala, Västerås och Stockholm

Rulljalusier för butiker

Rulljalusi är en utmärkt lösning som skydd till butiksentréer, butiksöppningar i gallerior, fönster och miljöer där man inte vill ha oönskad insyn. Rulljalusier är en skräddarsydd lösning vilket innebär att den anpassas helt efter den miljön som ska skyddas.

Kontakta oss för mer information

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70
Enköping 0171-620 450
Stockholm: 08-30 33 00

info@uppsol.se

Vill du veta mer?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

  Genom att klicka på skicka godkänner du behandling av dina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

  Produktinformation rulljalusi

  Rulljalusi används framför allt som skydd till butiksentréer, butiksöppningar i gallerior, fönster och miljöer där man inte vill ha oönskad insyn. Rulljalusi är en skräddarsydd lösning vilket innebär att den anpassas helt efter den miljön som ska skyddas. Det betyder att det inte finns några standardmått på våra rulljalusier utan tillverkning sker utefter kundens behov.

  Maövrering rulljalusi

  Manövrering sker med hjälp av tubmotor och styrningen sker via nyckelbrytare. Jalusimattan löper i styrskenor utrustad med glidlist för tyst och säker gång. Vid manövrering rullar jalusimattan upp på ett valsrör med tubmotorn dold i valsröret. Våra rulljalusier kan vid behov kompletteras med lås, låsövervakning och fallskydd för ökad säkerhet och skydd.

  Skyddsklassat rulljalusi

  I vissa fall vid inköp av rulljalusier kan försäkringsbolaget du använder dig av föreskriva att ett rulljalusi ska uppfylla ett visst skyddskrav. Rulljalusi AG 80-T är testat och certifierat för att stå emot inbrottsförsök i EN 1627 class 3 samt SSF 012 gallerklass 2. När krav på skyddsklass föreligger utrustas rulljalusierna med två godkända lås av typen ASSA 411-35 alternativt bultlås.

  Produktblad

  Produktblad saknas

  Boka ett kostnadsfritt besök

  Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

  Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

   De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.