Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Rullgaller för butiker och butiksentréer kan monteras i Uppsala, Västerås och Stockholm

Rullgaller för butiksentréer

Rullgaller finns både som perforerade och stansade och erbjuder en god genomsikt samt hög säkerhet mot inbrott och skadegörelse. Vi har rullgaller som uppfyller försäkringsbolagets skyddskrav, exempelvis AG 80-P som är testat och certifierat för att stå emot inbrottsförsök i EN 1627 class 3 samt SSF 012 gallerklass 2.

Kontakta oss för mer information

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70
Enköping 0171-620 450
Stockholm: 08-30 33 00

info@uppsol.se

Vill du veta mer?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

  Genom att klicka på skicka godkänner du behandling av dina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

  Produktinformation rullgaller

  Rullgaller finns både som perforerade och stansade och erbjuder en mycket god genomsikt och hög säkerhet mot inbrott och skadegörelse.

  Perforerade och stansade

  Rullgaller perforering har perforerade lameller av strängpressad aluminium och har utstansade lameller av strängpressad aluminium. På rullgaller stansning har amellprofilerna en utstansning med hål 40×120 mm. Båda har god genomsikt och lämpar sig bra för gallerior, skyltfönster, butiker, entréer och annat som kräver avskärmning. Det fungerar som ett säkerhetsgaller för att förhindra inbrott i olika miljöer. Rullgaller skapar en välkomnande design och möjlighet till en god exponering av varor även under stängning.

  Manövrering rullgaller

  Manövrering sker med hjälp av tubmotor och styrningen sker via nyckelbrytare. Gallermattan löper i styrskenor utrustad med glidlist för tyst och säker gång. Vid manövrering rullar gallermattan upp på ett valsrör med tubmotorn dold i valsröret.

  Våra rullgaller kan vid behov kompletteras med lås, låsövervakning och fallskydd för ökad säkerhet och skydd.

  Skyddsklassat rullgaller


  I vissa fall vid inköp av rullgaller kan försäkringsbolaget du använder dig av föreskriva att ett rullgaller ska uppfylla ett visst skyddskrav. Rullgaller AG 80-P är testat och certifierat för att stå emot inbrottsförsök i EN 1627 class 3 samt SSF 012 gallerklass 2. När krav på skyddsklass föreligger utrustas rullgallren med två godkända lås av typen ASSA 411-35 alternativt bultlås.

  Produktblad

  Produktblad saknas

  Boka ett kostnadsfritt besök

  Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

  Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

   De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.