Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Rullgaller för butiker och butiksentréer kan monteras i Uppsala, Västerås och Stockholm

Rullgaller för butiksentréer

Rullgaller finns både som perforerade och stansade och erbjuder en god genomsikt samt hög säkerhet mot inbrott och skadegörelse. Vi har rullgaller som uppfyller försäkringsbolagets skyddskrav, exempelvis AG 80-P som är testat och certifierat för att stå emot inbrottsförsök i EN 1627 class 3 samt SSF 012 gallerklass 2.

Kontakta oss för mer information

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70

info@uppsol.se

Produktinformation rullgaller

Rullgaller finns både som perforerade och stansade och erbjuder en mycket god genomsikt och hög säkerhet mot inbrott och skadegörelse.

Perforerade och stansade

Rullgaller perforering har perforerade lameller av strängpressad aluminium och har utstansade lameller av strängpressad aluminium. På rullgaller stansning har amellprofilerna en utstansning med hål 40×120 mm. Båda har god genomsikt och lämpar sig bra för gallerior, skyltfönster, butiker, entréer och annat som kräver avskärmning. Det fungerar som ett säkerhetsgaller för att förhindra inbrott i olika miljöer. Rullgaller skapar en välkomnande design och möjlighet till en god exponering av varor även under stängning.

Manövrering rullgaller

Manövrering sker med hjälp av tubmotor och styrningen sker via nyckelbrytare. Gallermattan löper i styrskenor utrustad med glidlist för tyst och säker gång. Vid manövrering rullar gallermattan upp på ett valsrör med tubmotorn dold i valsröret.

Våra rullgaller kan vid behov kompletteras med lås, låsövervakning och fallskydd för ökad säkerhet och skydd.

Skyddsklassat rullgaller


I vissa fall vid inköp av rullgaller kan försäkringsbolaget du använder dig av föreskriva att ett rullgaller ska uppfylla ett visst skyddskrav. Rullgaller AG 80-P är testat och certifierat för att stå emot inbrottsförsök i EN 1627 class 3 samt SSF 012 gallerklass 2. När krav på skyddsklass föreligger utrustas rullgallren med två godkända lås av typen ASSA 411-35 alternativt bultlås.

Produktblad

Produktblad saknas

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vill du inte beskriva ditt projekt? Inga problem, lämna bara ditt nummer och tryck på skicka så ringer vi upp.