Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

FA42 terassmarkis passar för villaterrasser och altaner och monteras i Uppsala, Västerås och Stockholm

Terrassmarkis FA42 vikarmsmarkis

FA42 är en mångsidig markis som täcker de flesta behov av skugga över en uteplats. Markisens mångsidighet gör att den passar lika bra för uteplatsen till villan som till uteserveringen på restaurang och café. Välj mellan olika tillval samt markisdukar i flera färger och mönster.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70
Enköping 0171-620 450
Stockholm: 08-30 33 00

info@uppsol.se

Produktinformation FA42 terrassmarkis

FA42 är en mångsidig markis som täcker de flesta behov av skugga över en uteplats. Markisens mångsidighet gör att den passar lika bra för uteplatsen till villan som till uteserveringen på restaurang och café. Välj mellan olika tillval samt markisdukar i flera färger och mönster.

Manövrering

Som standard manövreras FA42 utvändigt med vev. Som tillval kan markisen motoriseras.

Appstyrning, fjärrkontroll och sol- och vindautomatik till terrassmarkis

FA42 går att komplettera med automatisk styrning såsom med en app i din smartphone, fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Tillval

Pitchcontrol
Tak
Rullkappa
Teleskopstag

Markisduk

Du kan välja från breda kollektioner från Sandatex och Dicksons, vilka erbjuder dukar med olika egenskaper i flera färger och mönster. Se dukarna från Sandatex eller Dicksons (öppnas i nya flikar).

Markisstativ

Markisstativet med detaljer finns som standard i 3 färger: vitt, grått och svart med struktur. Med lite längre leveranstid kan man få stativet i vilken RAL-färg man vill. Detta för att matcha markisen med husets färg.

Montering av FA42

Markisen monteras enkelt direkt på väggen eller i taket.

Dimensioner

Max bredd: 7.0m per enhet
Seriekoppling: 15.0m med motor
Max utfall vid bredd över 6.0m: 4m
Vindklass: 2 (1 vid 3m utfall)

Produktblad

Produktblad FA42 terrassmarkis (pdf)

Boka ett kostnadsfritt besök

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

    De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.