Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Rullgardin för solskydd och mörkläggning – Vi säljer och monterar rullgardiner i Uppsala, Västerås och Stockholm

Rullgardin för alla fönster

Rullgardiner är ett klassiskt och tidlöst solskydd som går att anpassa i ändlösa kombinationer. Tyger till rullgardiner finns i flera olika färger, mönster och egenskaper. Det gör att rullgardinen både kan utgöra ett effektivt solskydd eller vara en stilren inredningsdetalj – eller varför inte en kombination. Rullgardinerna går naturligtvis även att få i egenskaper som skapar ett helt mörklagt rum, även i väderstreck med direkt solljus.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70
Enköping 0171-620 450
Stockholm: 08-30 33 00

info@uppsol.se

Vill du veta mer?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

  Genom att klicka på skicka godkänner du behandling av dina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

  Produktinformation Rullgardin

  Rullgardiner är en stilren och tidlös produkt som passar i alla miljöer. Tack vare de många möjligheterna till anpassning passar en rullgardin lika bra i sovrummet som i vardagsrummet. Rullgardinerna finns i flera olika färger och mönster, vilket gör att du kan skapa olika uttryck beroende på rum och inredningsstil. Tygerna finns naturligtvis även i olika egenskaper, från transparent till helt mörkläggande.

  Manövrering

  Rullgardinen hissas och höjs manuellt som standard, men går att komplettera med andra lösningar såsom motorstyrning.

  Motor och fjärrkontroll till rullgardin

  Rullgardinerna går även att komplettera med motor och styras med fjärrkontroll eller automatik.

  Vävar

  Tygerna till rullgardiner finns i många olika färger och mönster, från transparenta till helt mörkläggande.

  Montering

  Rullgardiner kan monteras med olika slags beslag som passar både raka och sneda ytor.

  Mörkläggande rullgardin

  Vill du ha en helt mörkläggande lösning kan rullgardinen kompletteras med skenor som hindrar solens strålar från att tränga in vid gardinens ytterkanter.

  Rengöring av rullgardiner

  Rullgardiner är enkla att rengöra och går att damma med en mjuk trasa eller dammvippa. De går även att dammsuga försiktigt. Följ dock alltid tygets rekommendationer.

  Dimensioner

  Kontakta oss för info

  Boka ett kostnadsfritt besök

  Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

  Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

   De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.