Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

FA92 Duo – fristående markis för trädgård, café och restaurang i Uppsala och Västerås.

Fristående markis FA92 Duo

FA92 Duo är fristående markis som passar lika bra i villaträdgården som i offentliga miljöer såsom på förskolor eller uteserveringar till caféer och restauranger. Med en fristående markis skapas en ombonad miljö även en bit ut ifrån huset eller restaurangen och ger en behaglig skugga under soliga dagar. Med värmare och filtar kan du få behagliga kvällar även under tidig vår och sen höst.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70
Enköping 0171-620 450
Stockholm: 08-30 33 00

info@uppsol.se

Produktinformation FA92 Duo fristående markis

FA92 Duo är fristående markis som passar lika bra i villaträdgården som i offentliga miljöer såsom på förskolor eller uteserveringar till caféer och restauranger. Med en fristående markis skapas en ombonad miljö även en bit ut ifrån huset eller restaurangen och ger en behaglig skugga under soliga dagar. Med värmare och filtar kan du få behagliga kvällar under markisen, även under tidig vår och sen höst.

Manövrering

FA92 Duo kan endast manövreras med motor.

Appstyrning, fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik till markis

Motorstyrningen går att komplettera med automatiska styrningar såsom appstyrning, fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Markisstativ

Markisstativet med detaljer finns som standard i RAL 9010 eller 9014.

Montering

Markisen fästs inte i fasaden, utan monteras helt fristående på stabila stålstolpar som gjuts fast i marken eller fästs i befintligt betongfundament.

Dimensioner

Max bredd: 6.0 m per enhet
Armutfall: 1.5 – 4.0 m
Max utfall vid bredd över 6.0m: 6.0 m
Vindklass: 3

Produktblad

Produktblad FA92 Duo (pdf)

Boka ett kostnadsfritt besök

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

    De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.