Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Lamellgardiner för solskydd – vi säljer och monterar lamellgardiner i Uppsala, Västerås och Stockholm.

Lamellgardiner som solskydd

Lamellgardinen är en vertikal gardin som ger liv åt stora, generösa fönsterpartier och skapar ett effektivt skydd mot sol och insyn. Du kan välja tyger i flera olika färger, mönster och strukturer för att skapa ett elegant och stilrent solskydd i ditt hem. Lamellgardiner passar utmärkt även i ett uterum och de enkla att reglera för att kontrollera både insyn och ljusinsläpp.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70
Enköping 0171-620 450
Stockholm: 08-30 33 00

info@uppsol.se

Produktinformation Lamellgardiner

Lamellgardinen är en estetiskt tilltalande vertikalgardin som passar lika bra i stora fönsterpartier som i det inglasade uterummet. Lamellgardiner är lätta att reglera för ljusinsläpp och ljusavskärmning och är även en utmärkt lösning som insynsskydd. De går att få en en mängd olika färger, mönster och strukturer för att passa just din och ditt hems stil.

En lamellgardinen kan monteras i fönsternisch, på vägg eller i tak och går att anpassa för att passa i alla storlekar av fönster och även sneda fönster mot snedtak.

Manövrering

Lamellgardinen kan manövreras manuellt eller med motor.

Solautomatik eller fjärrkontroll till lamellgardin

Med motorstyrning till din lamellgardin kan du även komplettera med fjärrkontroll och solautomatik för att styra gardinen.

Montering

Lamellgardiner kan monteras på både på raka och sneda ytor.

Rengöring av lamellgardiner

Lamellerna går att damma med en mjuk microfibertrasa eller dammvippa. De kan också dammsugas försiktigt. Då tygerna har olika egenskaper bör du följa rekommendationerna för just ditt tyg. V

Dimensioner

Kontakta oss för info

Boka ett kostnadsfritt besök

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

    De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.