Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Lamellgardiner för solskydd – vi säljer och monterar lamellgardiner i Uppsala, Västerås och Stockholm.

Lamellgardiner som solskydd

Lamellgardinen är en vertikal gardin som ger liv åt stora, generösa fönsterpartier och skapar ett effektivt skydd mot sol och insyn. Du kan välja tyger i flera olika färger, mönster och strukturer för att skapa ett elegant och stilrent solskydd i ditt hem. Lamellgardiner passar utmärkt även i ett uterum och de enkla att reglera för att kontrollera både insyn och ljusinsläpp.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70

info@uppsol.se

Produktinformation Lamellgardiner

Lamellgardinen är en estetiskt tilltalande vertikalgardin som passar lika bra i stora fönsterpartier som i det inglasade uterummet. Lamellgardiner är lätta att reglera för ljusinsläpp och ljusavskärmning och är även en utmärkt lösning som insynsskydd. De går att få en en mängd olika färger, mönster och strukturer för att passa just din och ditt hems stil.

En lamellgardinen kan monteras i fönsternisch, på vägg eller i tak och går att anpassa för att passa i alla storlekar av fönster och även sneda fönster mot snedtak.

Manövrering

Lamellgardinen kan manövreras manuellt eller med motor.

Solautomatik eller fjärrkontroll till lamellgardin

Med motorstyrning till din lamellgardin kan du även komplettera med fjärrkontroll och solautomatik för att styra gardinen.

Montering

Lamellgardiner kan monteras på både på raka och sneda ytor.

Rengöring av lamellgardiner

Lamellerna går att damma med en mjuk microfibertrasa eller dammvippa. De kan också dammsugas försiktigt. Då tygerna har olika egenskaper bör du följa rekommendationerna för just ditt tyg. V

Dimensioner

Kontakta oss för info

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vill du inte beskriva ditt projekt? Inga problem, lämna bara ditt nummer och tryck på skicka så ringer vi upp.