Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Gardiner för solskydd inomhus

Med ett effektivt solskydd i form av gardiner kan du skapa ett behagligt inomhusklimat även under varma och soliga dagar. Tack vare att det stora utbudet av färger och mönster kan du skapa stilrena och snygga miljöer samtidigt som du skyddar inredning mot solblekning. Vi erbjuder gardiner med hög materialkvalitet och lång livslängd i flera olika färger, mönster och former.

Vill du ha hjälp av en expert?

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad och kan hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för dina nya gardiner.

Boka kostnadsfritt besök

Välj rätt gardiner som passar både dina fönster och dina behov

Gardiner för solskydd finns i mängder av färger, mönster och modeller. Genom att välja rätt typ av gardin för just dina förutsättningar kan du skapa en behaglig inomhusmiljö samtidigt som du skyddar både dig själv och inredningen från solens strålar.

Rullgardiner

Med rullgardiner kan du skapa en trivsam och behaglig miljö i rummet där den monteras. Rullgardiner finns i många spännande färger och mönster och kan skydda både inredning och blommor från solens direkta stålar, samtidigt som den ger ett behagligt inomhusklimat.

Mörkläggning med rullgardin

Vill du ha det riktigt mörkt i exempelvis sovrummet kan rullgardinen väljas i ett tätare, mörkläggande tyg för att helt slippa ljusinsläpp. Kompletterar du även med fasta sidoskenor ger rullgardinen en total mörkläggning i rummet. Vi hjälper dig gärna att montera rullgardinen så det blir helt mörkt i sovrummet, även på soliga dagar.

Se våra Rullgardiner

Lamellgardiner

Lamellgardiner är en vertikal gardin som passar utmärkt även för riktigt stora fönsterpartier. Lamellerna är ett praktiskt och stilrent solskydd och är enkla att reglera för ljusinsläpp och ljusavskärmning. I ett inglasat uterum gör sig lamellgardiner extra bra då de skapar en modern känsla samtidigt som de minskar uppvärmningen av solens strålar.

Se våra Lamellgardiner

Honeycellgardiner

Honeycellgardinen är både vackra insynsskydd och effektiva solavskärmare. De påminner i sitt utseende om plisségardinen, men har istället dubbla veckade vävlager som ger en isolerande effekt. Honeycellgardinen tar liten plats i uppdraget läge, regleras helt steglöst och finns i ett stort urval av färger och mönster.

Se våra Honeycellgardiner

Plisségardiner

Plisségardiner kan ge liv åt ett rum eller helt smälta in i omgivningen beroende på vilket tyg du väljer. Gardinen fungerar utmärkt både som insynsskydd och solavskärmning och tygerna finns från transparenta till mörkläggande. Välj exempelvis en semitransparent plisségardin för att både filtrera bort värmen samtidigt som ett behagligt ljus släpps in i rummet.

Se våra Plisségardiner

Montering av gardiner för solskydd i Uppsala och Stockholm

Vi erbjuder snabb och effektiv montering av dina gardiner för dig som bor i Mellansverige och på orter såsom Uppsala, Västerås, Enköping eller Stockholm. Kontakta oss för att boka en tid för ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök.

Lamellgardiner som solskydd - Monteras av Uppsol AB i Uppsala

Lamellgardiner

Lamellgardiner är en stilren vertikal gardin som är enkel att reglera för ljusinsläpp eller ljusavskärmning.

Lamellgardiner

Plisségardiner som solskydd - Uppsol AB i Uppsala monterar plisségardiner

Plisségardiner

Plisségardiner ger en ombonad och stilren känsla i alla typer av rum samtidigt som du får skydd mot både sol och insyn.

Plisségardiner

Rullgardiner - försäljning och montering i Uppsala och Västerås

Rullgardiner

Rullgardiner finns i flera spännande tyger och mönster med egenskaper från transparenta till mörkläggande.

Rullgardiner

Dubbelveckade plisségardiner i fönster som solskydd

Honeycellgardiner

Honeycellgardinen är ett vackert och stilfullt insyns- och solskydd vars tyg har en isolerande effekt.

Honeycellgardiner

Boka ett kostnadsfritt besök

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

    De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.