Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Vertikalmarkiser och screenmarkiser för alla typer av fönster

Vertikalmarkisen och screenmarkisen monteras nära fasaden, vilket gör att den inte släpper in solljus från sidorna och heller fångas av vind så som traditionella fönstermarkiser lätt gör. Den är framtagen av väv eller akryl och finns i flera olika varianter och färger. Markisen kan anpassas efter dina förutsättningar och önskemål och du väljer själv om du vill hantera markisen med band, vev eller bekväm motorstyrning.

Är du osäker på vad du ska välja? Kontakta oss så bokar vi en tid då vi kommer hem till dig. Kostnadsfritt och förutsättningslöst naturligtvis.

Vertikalmarkiser och screenmarkiser

Vertikalmarkiser och screenmarkiser är egentligen en och samma produkt, fast med olika namn. Vi kan erbjuda vertikalmarkiser och screenmarkiser i flera färger och modeller för att passa dina unika förutsättningar och krav på solavskärmning.

Markistypen är det perfekta valet när du vill undvika ett inströmmande solljus men samtidigt skapa ett naturligt ljus i ditt hem eller i dina lokaler. Vertikalmarkisen är en stilren lösning som helt kan smälta in i fasaden och samtidigt ge ett effektivt solskydd. Med en vertikalmarkis behöver du heller inte välja mellan utsikt och undvika instrålande sol eller värme. Genom att välja en mer transparent väv kan du fortfarande se ut genom fönstret, samtidigt som markisen stänger ute solens strålar.

Markis vertikalt utmed fönstret

Vertikalmarkisen och screenmarkisen monteras nära fasaden, vilket gör att den inte släpper in solljus från sidorna och heller fångas av vind så som traditionella fönstermarkiser lätt gör. Den är framtagen av väv eller akryl och finns i flera olika varianter och färger. Det finns stora möjligheter till unika anpassningar för just dina förutsättningar och önskemål. Du väljer själv om du vill hantera vertikalmarkisen med band, vev eller bekväm motorstyrning.

Tillverkade i Sverige av hög kvalitet

Våra vertikalmarkiser är tillverkade i svensk fabrik och är anpassade efter svenska förhållanden.

Montering av fönstermarkiser i Uppsala, Västerås och Stockholm

Vi erbjuder snabb och effektiv montering av din fönstermarkis för dig som bor i Mellansverige och på orter såsom Uppsala, Västerås, Enköping eller Stockholm. Kontakta oss för att boka en tid för ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök.

Solid Screen zip-screen - en vertikal fönstermarkis

Solid Screen

Solid Screen är en modern, kompakt och stilren zip-screen som passar de flesta byggnader. Screenväven är glasfiberförstärkt och tål upp till orkanstyrka, 40,2 m/s.

Markis Solid Screen

En kraftig vertikal markis för fönster

Excellent Screen

Excellent Screen är en modern, kompakt och stilren screenmarkis som passar de flesta byggnader. Screenväven är glasfiberförstärkt.

Markis Excellent Screen

Vertikalmarkis som ger effektivt solskydd för alla fönster

VS24-44

VS24-44 är en kompakt vertikalmarkis med smidig design. Den lämpar sig väl för fönster på bostäder, butiker och kontor.

Markis VS24-44

En vertikalmarkis för butiker och kontor

VS62-72

VS62 och VS72 är stabila screenmarkiser med smidig design som beroende på utförande passar såväl bostäder, butiker som kontor.

Markis VS62-72

En vertikalmarkis för butiker och kontor

Zip Screen 95

Zip screen 95 är en vertikalmarkis som passar både privata och kommersiella byggnader. Den är extra lämplig vid vindutsatta lägen.

Zip Screen 95

En vertikalmarkis för butiker och kontor

Zip Screen 120

Zip Screen 120 är en screenmarkis som både går att fälla in eller montera på vägg, även med dold installation.

Zip Screen 120

En screenmarkis för fönster

R90 screenmarkis

R90 är en kompakt och stilren screenmarkis som passar de flesta byggnader. Den monteras på utsidan och går att styras med motor.

R90 Screenmarkis

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vill du inte beskriva ditt projekt? Inga problem, lämna bara ditt nummer och tryck på skicka så ringer vi upp.