Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Vertikalmarkiser och screenmarkiser för alla typer av fönster

Vertikalmarkisen och screenmarkisen monteras nära fasaden, vilket gör att den inte släpper in solljus från sidorna och heller fångas av vind så som traditionella fönstermarkiser lätt gör. Den är framtagen av väv eller akryl och finns i flera olika varianter och färger. Markisen kan anpassas efter dina förutsättningar och önskemål och du väljer själv om du vill hantera markisen med band, vev eller bekväm motorstyrning.

Vill du ha hjälp av en expert?

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad och kan hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Boka kostnadsfritt besök

Vertikalmarkiser och screenmarkiser

Vertikalmarkiser och screenmarkiser är egentligen en och samma produkt, fast med olika namn. Vi kan erbjuda vertikalmarkiser och screenmarkiser i flera färger och modeller för att passa dina unika förutsättningar och krav på solavskärmning.

Markistypen är det perfekta valet när du vill undvika ett inströmmande solljus men samtidigt skapa ett naturligt ljus i ditt hem eller i dina lokaler. Vertikalmarkisen är en stilren lösning som helt kan smälta in i fasaden och samtidigt ge ett effektivt solskydd. Med en vertikalmarkis behöver du heller inte välja mellan utsikt och undvika instrålande sol eller värme. Genom att välja en mer transparent väv kan du fortfarande se ut genom fönstret, samtidigt som markisen stänger ute solens strålar.

Markis vertikalt utmed fönstret

Vertikalmarkisen och screenmarkisen monteras nära fasaden, vilket gör att den inte släpper in solljus från sidorna och heller fångas av vind så som traditionella fönstermarkiser lätt gör. Den är framtagen av väv eller akryl och finns i flera olika varianter och färger. Det finns stora möjligheter till unika anpassningar för just dina förutsättningar och önskemål. Du väljer själv om du vill hantera vertikalmarkisen med band, vev eller bekväm motorstyrning.

Tillverkade i Sverige av hög kvalitet

Våra vertikalmarkiser är tillverkade i svensk fabrik och är anpassade efter svenska förhållanden.

Montering av fönstermarkiser i Uppsala, Västerås och Stockholm

Vi erbjuder snabb och effektiv montering av din fönstermarkis för dig som bor i Mellansverige och på orter såsom Uppsala, Västerås, Enköping eller Stockholm. Kontakta oss för att boka en tid för ett kostnadsfritt och förutsättningslöst hembesök.

En vertikalmarkis för fönster och terraser

Vertikalmarkis easyZIP

Vertikalmarkiser med easyZIP-styrning ger stora valmöjligheter. Markiserna är väderbeständiga och har en vindstabilitet på upp till 150 km/h.

Vertikalmarkis easyZIP

Solid Screen zip-screen - en vertikal fönstermarkis

Solid Screen

Solid Screen är en modern, kompakt och stilren zip-screen som passar de flesta byggnader. Screenväven är glasfiberförstärkt och tål upp till orkanstyrka, 40,2 m/s.

Markis Solid Screen

En kraftig vertikal markis för fönster

Excellent Screen

Excellent Screen är en modern, kompakt och stilren screenmarkis som passar de flesta byggnader. Screenväven är glasfiberförstärkt.

Markis Excellent Screen

Vertikalmarkis som ger effektivt solskydd för alla fönster

VS24-44

VS24-44 är en kompakt vertikalmarkis med smidig design. Den lämpar sig väl för fönster på bostäder, butiker och kontor.

Markis VS24-44

En vertikalmarkis för butiker och kontor

VS62-72

VS62 och VS72 är stabila screenmarkiser med smidig design som beroende på utförande passar såväl bostäder, butiker som kontor.

Markis VS62-72

En vertikalmarkis för butiker och kontor

Zip Screen 95

Zip screen 95 är en vertikalmarkis som passar både privata och kommersiella byggnader. Den är extra lämplig vid vindutsatta lägen.

Zip Screen 95

En vertikalmarkis för butiker och kontor

Zip Screen 120

Zip Screen 120 är en screenmarkis som både går att fälla in eller montera på vägg, även med dold installation.

Zip Screen 120

En screenmarkis för fönster

R90 screenmarkis

R90 är en kompakt och stilren screenmarkis som passar de flesta byggnader. Den monteras på utsidan och går att styras med motor.

R90 Screenmarkis

Boka ett kostnadsfritt besök

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

    De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.