Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Solskärmar för solavskärmning

Uppsol kan genom Alusols profilsystem erbjuda en komplett lösning för både fast och rörlig solavskärmning samt fasadgaller. Alusols system kan monteras på både nyproducerade och befintliga byggnader och passar allt från skolor till industrifastigheter. Konstruktionen i systemet består av strängpressade aluminiumprofiler med naturanodiserad ytbehandling som standard. Profilerna går dock att lackas i valfri RAL-kulör.

Vill du ha hjälp av en expert?

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad och kan hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Boka kostnadsfritt besök

Unisun solskärmar som solskydd på fastighet

Alusol Unisun

Unisun är Sveriges mest sålda solskärm. Unisun har ett flexibelt system som gör att den lämpar sig för alla fasader.

Alusol unisun

Dasovent solskärmar på bostadshus för solskydd

Alusol Dasovent

Dasovent solskärm passar bra där det ställs höga krav på hållfasthet och funktion. Dasovent är även lämpad som fasadgaller.

Alusol Dasovent

Fast och rörligt solskydd i aluminium med Alusol Dasoleil

Alusol Dasoleil

Dasoleil är både fasta och rörliga solskärmar i ett byggsystem med profiler och lameller av strängpressat aluminium.

Alusol Dasoleil

Boka ett kostnadsfritt besök

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

    De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.