Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Fasta och rörliga solskärmar för solskydd kan monteras i Uppsala, Västerås och Stockholm

System med fasta och rörliga solskärmar

Dasoleil är ett system av fasta och rörliga solskärmar med profiler och lameller av strängpressat aluminium. Dasoleil passar för utvändig montering på exempelvis kontorshus, sjukhus eller skolor. Dasoleil levereras som standard naturanodiserad, men går att lackas i valfri RAL-kulör.

Kontakta oss för mer information

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70
Enköping 0171-620 450
Stockholm: 08-30 33 00

info@uppsol.se

Vill du veta mer?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

  Genom att klicka på skicka godkänner du behandling av dina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

  Produktinformation Alusol Desoleil

  Desoleil är fasta och rörliga solskärmar som byggsystem med profiler och lameller av strängpressat aluminium. Systemet passar för utvändig montering på exempelvis kontorshus, sjukhus och skolor.

  Lamellbredd: 65-400 mm.

  Rekommenderad spännvidd på lameller: 1500 – 4000 mm beroende på lamell. Lamellerna monteras stående eller liggande mellan eller framför bärprofiler beroende på vilket montagesätt man väljer.

  Lamellerna kan monteras fasta eller rörliga.

  Samtliga profiler i systemet är av strängpressad aluminium. Monteringsbeslagen är som standard i aluminium, men kan även utföras i varmförzinkat eller rostfritt stål.

  Ytbehandling

  Dasoleil levereras som standard naturanodiserad, men kan även erhållas polyesterpulverlackade i valfri kulör enligt NCS- eller RAL-skalan

  Produktblad

  Produktblad saknas

  Boka ett kostnadsfritt besök

  Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

  Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

   De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.