Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Pergolamarkis Perea P70 passar uteplatser och uteserveringar i Uppsala, Västerås eller Stockholm.

Perea P70 är en elegant pergolamarkis

Perea P70 pergolamarkis ger din terrass ett extravagant utseende i alla lägen. I Perea P70 får du en pergolamarkis som klarar alla typer av väder och som även ser elegant ut när markisduken är indragen. De medlöpande förstärkningsprofilerna gör markisen vindstabil med optimal dukspänning och de regntäta, translucenta tygerna tillsammans med inbyggd dränering gör att du kan nytta uteplatsen oberoende av väder.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70
Enköping 0171-620 450
Stockholm: 08-30 33 00

info@uppsol.se

Vill du veta mer?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

  Genom att klicka på skicka godkänner du behandling av dina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

  Produktinformation Perea P70 pergolamarkis

  Sol, regn eller vind – med den stabila konstruktionen och de väderbeständiga tygerna på Perea P70 pergolamarkis kan du njuta av din terrass när du vill oavsett väder. Perea P70 kan fås i upp till 6x6 meter vilket är perfekt för stora terrasser eller kommersiella ytor på exempelvis uteserveringar och restauranger. En särskild egenskap som pergolamarkisen Perea P70 har är den så kallade molnformationen, vilken innebär att markisduken fälls in i jämna, molnliknande veck. Markisdukens vikteknik gör att din Perea pergolamarkis ser elegant ut även när den är indragen.

  Perea P70 finns i ett stort antal tyger och färger och ger dig maximal frihet när det gäller utseende och design.

  Manövrering

  Perea P70 är en pergolamarkis med motor som kan kompletteras med automatiska styrningar.

  Appstyrning, fjärrkontroll och sol- och vindautomatik till pergolamarkis

  Perea P70 går att komplettera med automatisk styrning såsom med en app i din smartphone, fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik. Du kan styra din Perea med WMS handsändare, smartphone eller automatiskt med WMS sensorsystem.

  Markisstativ

  Markisstativet med detaljer kan fås pulverlackerat i ett stort antal olika färger.

  Montering

  Markisen monteras direkt på vägg eller med hjälp av ett stativ för terrasser och uteplatser.

  Tillbehör

  WMS fjärrstyrning, Smart-living paket connect, Terrass-ställning, easyZip-insynsskydd, belysningsskena, LED-stripe och värmare, mm.

  Dimensioner

  Maximal bredd 6,0m och maximal djup 6,0m.

  Produktblad

  Produktblad Perea P70 (pdf)

  Boka ett kostnadsfritt besök

  Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

  Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

   De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.