Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Entreprenad och projekt

Vi på Uppsol bidrar med projektering, installation, service och underhåll av solskyddslösningar för att skapa energieffektiva byggnader med ett gott inomhusklimat för just ert projekt. Genom att ta ett helhetsgrepp om både invändig och utvändigt solskydd kan vi bidra tidigt i projektering av exempelvis nya byggnader. Vi arbetar med klimatsmarta solskyddslösningar till offentlig miljö och samarbetar med de ledande producenterna i Sverige och Europa som står för hög kvalitet, modern design och säkerhet. Vi levererar solskyddslösningar till hela mellansverige.

Givetvis jobbar vi med produkter som möter dagens hårt ställda miljökrav och är certifierade enligt t.ex. byggvarubedömningen och sunda hus.

Utvändigt solskydd

Utvändigt solskydd är det bästa sätta att minska värmelasten invändigt. 
Exempel på utvändiga lösningar kan vara automatiserade vertikalmarkiser som löper i skena på utsidan av fönstret.

En vertikalmarkis eller zipscreen smälter fint in i fasad/fönster och profiler kan lackas i vilken färg som helst.

Invändigt solskydd


Invändigt solskydd fungerar både för att stoppa värmen samt för att ta bort irriterande reflexer och speglingar i skärmar m.m. 
Vi jobbar också med lösningar för komplett mörkläggning vilket lämpar sig väl för bland annat konferensrum och hotell.

Styrning och automatik

Automatiska styrningar av solskyddet bidrar till att maximera byggnadens termiska klimat och komfort. En intelligent reglering av dagsljuset ger även ökad komfort och bättre arbetsmiljö inomhus.

Vi jobbar med de på marknaden mest förekommande styrningarna såsom Somfy, Becker och Vestamatic. Vi kan erbjuda allt från trådlös styrning via radio till trådbunden styrning och KNX-styrning
 som fullt ut kan integreras ihop med andra system.

Några av våra kunder och samarbetspartners

Solskydd fö Veidekke
Solskydd för Castellum
Solskydd för NCC
Solskydd för PEAB
Solskydd för Byggmäster
Solskydd för Byggpartner

Kontakta oss för mer information

Vill du inte lämna någon beskrivning? Inga problem, lämna bara ditt namn och nummer och tryck på skicka så ringer vi upp.

    De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.