Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Parasoll för terrass och uteplats samt montering i Uppsala, Västerås och Stockholm

Parasoll för uteplats och terrass

Vi erbjuder parasoller för alla typer av utemiljöer såsom privata terrasser eller uteserveringar till restauranger. Vi hjälper både privatpersoner och företag att välja modell, färg och tillbehör.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70
Enköping: 0171-620 450
Stockholm: 08-30 33 00

info@uppsol.se

Vill du veta mer?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

  Genom att klicka på skicka godkänner du behandling av dina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

  Parasoll

  Vi erbjuder parasoller för alla typer av utemiljöer för både privatpersoner och företag. Vi hjälper dig välja modell efter dina unika behov och hjälper självklart till med montering om du önskar det. Du kan välja mellan flera olika parasollmodeller såsom traditionella, teleskop, spindel eller sidohängande.

  För att passa övrig inredning eller utemiljö kan du välja mellan olika tyger och färger och även få logga eller företagsnamn tryckt på parasollet. Varför inte även komplettera parasollet med motor, värmare eller belysning?

  Kontakta oss för att boka en tid så kommer vi när det passar dig. Självklart är besöket kostnadsfritt.

  Boka ett kostnadsfritt besök

  Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

  Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

   De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.