Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Pergolamarkis Terea P40 är en pergola för solskydd på terrass och altan i Uppsala, Västerås eller Stockholm.

Perea P40 pergolamarkis för terrass, balkong och altan

Pergolamarkis Perea P40 kan fås med antingen raka eller böjda styrskenor, helt efter vad som passar designen på ditt hus och din uteplats. P40 skuggar och övertygar med sin design och är ett utmärkt väderskydd. Med formen på en Perea pergolamarkis sätter du accent på varje terrass, altan eller balkong. Perea finns i ett stort antal tyger och färger och ger dig maximal frihet när det gäller utseende och design.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70
Enköping 0171-620 450
Stockholm: 08-30 33 00

info@uppsol.se

Vill du veta mer?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

  Genom att klicka på skicka godkänner du behandling av dina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

  Produktinformation Perea P40 pergolamarkis

  Pergolamarkisen Perea P40 kan fås med antingen raka eller böjda styrskenor, helt efter vad som passar designen på ditt hus och uteplats. P40 skuggar och övertygar med sin design och är ett utmärkt väderskydd. Med formen på en Perea pergolamarkis sätter du accent på varje terrass, altan eller balkong. Perea finns i ett stort antal tyger och färger och ger dig maximal frihet när det gäller utseende och design. Den stabila konstruktionen är ett utmärkt sol- och väderskydd även under blåsiga dagar.

  Med secudrive®-teknologin leds din markisduk spänt och säkert i skenan – en fast eller medlöpande förstärkningsprofil spänner duken extra. Förutom form, färg och designer kan du utrusta din Perea individuellt enligt dina önskemål med perfekt anpassade tillbehör som t. ex. LED-belysning och göra ditt solskydd extra trivsamt.

  Manövrering

  Perea P40 är en pergolamarkis med motor som kan kompletteras med automatiska styrningar.

  Appstyrning, fjärrkontroll och sol- och vindautomatik till pergolamarkis

  Perea P40 går att komplettera med automatisk styrning såsom med en app i din smartphone, fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik. Du kan styra din Perea med WMS handsändare, smartphone eller automatiskt med WMS sensorsystem.

  Markisstativ

  Markisstativet med detaljer kan fås pulverlackerat i ett stort antal olika färger.

  Montering

  Markisen monteras direkt på vägg eller med hjälp av ett stativ för terrasser och uteplatser.

  Tillbehör

  WMS fjärrstyrning, Smart-living paket connect, Terrass-ställning, frontrullgardin, belysningsskena, LED-stripe och inbyggd värmare, mm.

  Dimensioner

  Böjd: maximal bredd 6,5m och maximal djup 5,0m
  Rak: maximal bredd 6,5m och maximal djup 5,0m eller maximal bredd 5,0m och maximal djup 7,0m

  Produktblad

  Produktblad Perea P40 (pdf)

  Boka ett kostnadsfritt besök

  Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

  Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

   De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.