Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

JDB är en markis med motor till terrasser och balkonger – Montering i Uppsala, Västerås eller Stockholm.

Terrassmarkis JDB – designad markis med motor

JDB är en exklusiv markis som passar utmärkt både till den stora villaterrassen och till uteserveringar på restauranger och caféer. Kassettmarkisen JDB är i infällt läge helt inkapslad i kassetten (även armarna), vilket gör att den har ett mycket elegant och diskret utseende som smälter in i fasaden.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70
Enköping 0171-620 450
Stockholm: 08-30 33 00

info@uppsol.se

Produktinformation JDB terrassmarkis

JDB är en exklusiv markis som passar utmärkt både till den stora villaterrassen och till uteserveringar på restauranger och caféer. Kassettmarkisen JDB är i infällt läge helt inkapslad i kassetten (även armarna), vilket gör att den har ett mycket elegant och diskret utseende som smälter in i fasaden. Kassetten ligger tätt till husväggen och gör markisen mycket tålig mot väder, vind och smuts.

JDB är en unik terrassmarkis designad av den holländske arkitekten och produktdesignern Jan des Bouvrie.

Manövrering

JDB är en markis med motor som kan kompletteras med automatiska styrningar.

Appstyrning, fjärrkontroll och sol- och vindautomatik till terrassmarkis

JDB går att komplettera med automatisk styrning såsom med en app i din smartphone, fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Kassett

Markisen har en helkassett som i infällt läge helt inkapslar både markisduk och armar. Kassetten ligger tätt mot husväggen och gör markisen mycket tålig mot väder, vind och smuts.

Markisstativ

Markisstativet med detaljer finns som standard i Ral 9010 och Ral 7016. Med lite längre leveranstid kan man få stativet i vilken RAL-färg man vill. Detta för att matcha markisen med husets färg.

Montering

Markisen monteras enkelt direkt på väggen.

Dimensioner

Max utfall: 3m
Max bredd: 6,5m
Vindklass: 2

Produktblad

Produktblad JDB (pdf)

Boka ett kostnadsfritt besök

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

    De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.