Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Jamaica terrassmarkis är en kraftig öppen markis som vi kan monteras i Uppsala, Västerås och Stockholm

Terrassmarkis Jamaica

Jamaica från Selt är en prisvärd öppen markis som måttanpassas för att passa alla uteplatser. Markisen monteras med fördel under en takfot men går att komplettera med ett skyddstak för direkt montering på vägg. Flyerkedjor i armarna ger bra stabilitet och hållbarhet över tid. Markisen går att få som antingen manuell eller motorstyrd. Vid automatisk styrning kan markisen kompletteras med automatisk styrning eller vindvakt.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70
Enköping 0171-620 450
Stockholm: 08-30 33 00

info@uppsol.se

Produktinformation Jamaica terrassmarkis

Jamaica från Selt är en prisvärd öppen markis som måttanpassas för att passa alla uteplatser. Markisen monteras med fördel under en takfot men går att komplettera med ett skyddstak för direkt montering på vägg. Flyerkedjor i armarna ger bra stabilitet och hållbarhet över tid.

Manövrering

Jamaica går att få som antingen manuell eller motorstyrd.

Appstyrning, fjärrkontroll och sol- och vindautomatik till terrassmarkis

Jamaica går att komplettera med automatisk styrning med en app till din smartphone, fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Markisstativ

Som standard finns 5 profilfärger att välja mellan: grå, vit, beige, brun eller grafitgrå/antracit.

Dimensioner

Jamaica terrassmarkis skräddarsys och måttanpassas på centimetern för att passa in i sin omgivning.


Minsta möjliga mått 200x160cm

Största möjliga mått 700x360cm

Produktblad

Produktblad saknas

Boka ett kostnadsfritt besök

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

    De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.