Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Pergolamarkis Selt Solid med infällbart tak i Uppsala, Västerås eller Stockholm.

Selt Solid pergola

En karakteristisk egenskap hos Pergola Solid är det sluttande, infällbara taket av slitstarkt polyestertyg. Det är ett effektivt skydd mot både sol och regn. Det flyttbara taket finns i flera färgalternativ, vilket gör att du kan matcha pergolans utseende med andra element i byggnaden eller liten arkitektur. Materialet som används i taket släpper inte igenom ljuset, vilket effektivt skyddar mot sol och överdriven värme.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70
Enköping 0171-620 450
Stockholm: 08-30 33 00

info@uppsol.se

Vill du veta mer?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

  Genom att klicka på skicka godkänner du behandling av dina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

  Produktinformation Selt Solid pergola

  En karakteristisk egenskap hos Pergola Solid är det sluttande, infällbara taket av slitstarkt polyestertyg. Det är ett effektivt skydd mot både sol och regn. Det flyttbara taket finns i flera färgalternativ, vilket gör att du kan matcha pergolans utseende med andra element i byggnaden eller liten arkitektur. Materialet som används i taket släpper inte igenom ljuset, vilket effektivt skyddar mot sol och överdriven värme. Den är helt vattentät och resistent mot påverkan av UV-strålar. Öppning och stängning av taket sker tack vare motordrift och kan fjärrstyras.

  Pergola Solid kommer också att visa sig i komplexa flermodulskonfigurationer. Takkonstruktionens lutningsvinkel kan anpassas till typen av konstruktion i intervallet från 5 till 10 grader, vilket säkerställer korrekt vattendränering.

  Inspiration

  Boka ett kostnadsfritt besök

  Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

  Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

   De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.