Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Bänkjalusier för kiosker och receptioner kan monteras i Uppsala, Västerås och Stockholm

Bänkjalusier för effektiva avstängningar

Bänkjalusier är en smidig och mångsidig lösning som lämpar sig bra i de flesta miljöer. Jalusiet passar utmärkt för avstängningar i exempelvis matsal, kök, receptioner, serviceluckor och barer. Våra jalusier har motorstyrning och manövreras med nyckelbrytare eller vippbrytare.

Kontakta oss för mer information

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70
Enköping 0171-620 450
Stockholm: 08-30 33 00

info@uppsol.se

Vill du veta mer?

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

  Genom att klicka på skicka godkänner du behandling av dina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

  Produktinformation bänkjalusier

  Bänkjalusier är en smidig och mångsidig jalusi som lämpar sig bra i de flesta miljöer. Om du är ute efter ett jalusi för avstängningar, i exempelvis matsal, kök, receptioner, serviceluckor, kiosker och barer så är bänkjalusier en bra lösning.

  Stabila och tysta

  Våra bänkjalusier har lameller av rullbockad aluminium som är skumfyllda för att ge stabilitet och värmeisolering. Bänkjalusierna förses med ett kassettsystem som både skyddar produkten och skapar ett starkt visuellt intryck i upprullat läge. Styrskenorna är av lackad aluminium med PVC inlägg vilket ger mindre slitage och tystare gång.

  Manövrering av bänkjalusier

  Produkten manövreras som standard med tubmotor alternativt med autostoppmotor. Våra autostoppmotorer har en inbyggd stoppfunktion, vilket innebär att motorn stannar om hinder föreligger. En säkerhetsfunktion som undviker eventuella skador. Styrningen av produkten sker med nyckelbrytare alt. vippbrytare.

  Produktblad

  Produktblad saknas

  Boka ett kostnadsfritt besök

  Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

  Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

   De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.