Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Bänkjalusier för kiosker och receptioner kan monteras i Uppsala, Västerås och Stockholm

Bänkjalusier för effektiva avstängningar

Bänkjalusier är en smidig och mångsidig lösning som lämpar sig bra i de flesta miljöer. Jalusiet passar utmärkt för avstängningar i exempelvis matsal, kök, receptioner, serviceluckor och barer. Våra jalusier har motorstyrning och manövreras med nyckelbrytare eller vippbrytare.

Kontakta oss för mer information

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70

info@uppsol.se

Produktinformation bänkjalusier

Bänkjalusier är en smidig och mångsidig jalusi som lämpar sig bra i de flesta miljöer. Om du är ute efter ett jalusi för avstängningar, i exempelvis matsal, kök, receptioner, serviceluckor, kiosker och barer så är bänkjalusier en bra lösning.

Stabila och tysta

Våra bänkjalusier har lameller av rullbockad aluminium som är skumfyllda för att ge stabilitet och värmeisolering. Bänkjalusierna förses med ett kassettsystem som både skyddar produkten och skapar ett starkt visuellt intryck i upprullat läge. Styrskenorna är av lackad aluminium med PVC inlägg vilket ger mindre slitage och tystare gång.

Manövrering av bänkjalusier

Produkten manövreras som standard med tubmotor alternativt med autostoppmotor. Våra autostoppmotorer har en inbyggd stoppfunktion, vilket innebär att motorn stannar om hinder föreligger. En säkerhetsfunktion som undviker eventuella skador. Styrningen av produkten sker med nyckelbrytare alt. vippbrytare.

Produktblad

Produktblad saknas

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vill du inte beskriva ditt projekt? Inga problem, lämna bara ditt nummer och tryck på skicka så ringer vi upp.