Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Zip screen markis för företag i Uppsala, Västerås och Stockholm

Zip Screen 95 – vertikalmarkis

En vertikalmarkis som passar både privata, offentliga och kommersiella byggnader. Den är extra lämplig vid vindutsatta lägen då tyget sluter helt tätt i sidokanalen. Dessutom kan markisen användas som ett extra isolerande skikt under den kalla delen på året, vilket medför att kondens på utsidan av fönstren kan undvikas.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70
Enköping 0171-620 450
Stockholm: 08-30 33 00

info@uppsol.se

Produktinformation Zip Screen 95

Zip Screen 95 är en vertikal fönstermarkis som passar både privata, offentliga och kommersiella byggnader. Den är extra lämplig vid vindutsatta lägen då tyget sluter helt tätt i sidokanalen. Dessutom kan en Zip Screen användas som ett extra isolerande skikt under den kalla delen på året, detta medför också att man undviker kondens på utsidan av sina fönster.

Ramen finns i 25 olika Ral-färger som standard. Kassetten bygger 95mm och går att göra upp till 280cm bred.

Appstyrning, fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik

Motorstyrningen går att komplettera med automatiska styrningar, till exempel appstyrning, fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik.

Markisduk

Alla våra screenmarkiser går att få med olika mycket öppningsfaktor. Väljer du 1 med högre öppningsfaktor så ser du bra ut genom markisen i nedfällt läge samtidigt som den kraftigt reducerar sol- och värmestrålning.

Produktblad

Produktblad Zip Screen 95 (pdf)

Boka ett kostnadsfritt besök

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

    De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.