Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Pergola med tak för solskydd över altan eller uteservering

En pergolamarkis är ett bra alternativ som solavskärmning eller skydd mot regn på uteserveringar för pubar, restauranger, hotell eller annars på stora terrasser. När pergolan utrustas med gavlar i form av screenmarkiser eller glaspartier blir uteplatsen skyddad från vatten samtidigt som utomhusrummet blir uppvärmningsbart. Att använda en pergolamarkis över poolen, uteserveringen eller altanen är ett perfekt alternativ för att genast skapa en mer elegant, lyxig och smakfull ombonad yta.

Vill du ha hjälp av en expert?

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad och kan hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Boka kostnadsfritt besök

Pergolamarkis Perea P40 monterad som solskydd på uteplats

Perea P40

Perea P40 är en pergolamarkis som kan fås med antingen raka eller böjda styrskenor, helt efter vad som passar designen på ditt hus och din uteplats.

Perea P40

Perea P60 är en stilren pergolamarkis för både sol- och regnskydd

Perea P60

Perea P60 är en stilren pergolamarkis som fungerar både som sol- och regnskydd tack vare sina smarta integrerade funktioner för vattenavrinning.

Perea P60

Pergolamarkis Perea P70 passar uteserveringar och skyddar mot både regn och sol.

Perea P70

Perea P70 har en storlek som gör att den passar både privat och kommersiellt. Perea P70 skyddar mot både sol och regn och har en elegant design.

Perea P70

Pergolamarkis för offentliga miljöer

Dragon Pro

Dragon Pro är en plissémarkisen som med sin veckade duk ger effektivt skydd mot solen. Lämplig för både privata och offentliga miljöer.


Dragon Pro

Pergolamarkis med veckat tyg för solskydd på terass

Dragon sun

Dragon Sun är en plissémarkis som skapar ett uterum till din terrass eller uteplats.
 Den veckade duken ger skugga när solen lyser.


Dragon Sun

Selt Solid pergola för skydd mot sol, regn och vind

Selt Solid

Selt Solid pergola är ett effektiv skydd mot sol, regn och vind och har ett sluttande, infällbart tak av slitstarkt polyestertyg som är helt vattentätt.


Selt Solid

Selt SB400 pergola med aluminiumblad som skyddar både mot sol och regn

Selt SB40

Selt SB400 är en stilren och modern pergola med aluminiumblad som skyddar mot solljuset. Bladen kan stängas för att även skydda mot regn.

Selt SB400

Pergola som går att bygga i moduler för att täcka stora ytor för skydd mot sol och regn

Selt SB500

Selt SB500 pergola kan vara både en fristående pergolamodul såväl som byggas i stora flermodulsystem vilket passar stora ytor och uteplatser.

Selt SB500

Boka ett kostnadsfritt besök

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

    De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.