Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Reperation av markis och persienner i Uppsala eller Stockholm

Reparationer av markiser och persienner

I de fall man inte vill byta ut trasiga markiser eller persienner går de ofta att reparera. Vi kan exempelvis byta markisduk eller sätta nya linor i trasiga persienner.

Kontakta oss för pris

Uppsala: 018-16 11 50
Västerås: 021-480 40 70
Enköping 0171-620 450
Stockholm: 08-30 33 00

info@uppsol.se

Reparationer

För att få dina markiser, gardiner och persienner att behålla både funktion och utseende behöver du ge dem lite omsorg emellanåt. Se över markisduken, armar och andra rörliga delar med jämna mellanrum så att de ser bra ut och fungerar som de ska.

Är oturen framme och något är trasigt hjälper vi dig gärna att reparera ditt solskydd. Vi kan byta duk på markisen eller byta linor i trasiga persienner, för att nämna några exempel. Genom att byta ut en sliten markisväv eller renovera en trasig persienn kan du faktiskt hela huset en ansiktslyftning.

Kontakta oss och boka en tid för ett möte där vi ger ett kostnadsförslag.

Boka ett kostnadsfritt besök

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

    De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.