Uppsala 018-16 11 50 | Västerås 021-480 40 70 | Enköping 0171-620 450 | Stockholm: 08-30 33 00 info@uppsol.se

Markiser Stockholm i form av fönstermarkiser, terrassmarkiser och altanmarkiser för effektivt solskydd

Markiser i Stockholm

Söker du markiser i Stockholm har du hittat rätt. Hos oss på Uppsol AB hittar du fönstermarkiser, terrassmarkiser, altanmarkiser, pergolamarkiser, zip-sceens och vertikalmarkiser i flera olika designer, modeller och färger. Vi är experter på solskydd och erbjuder markiser i Stockholm men även allt från persienner till snygga och effektiva solskyddsgardiner. Efter många års erfarenhet vet vi vad som fungerar och erbjuder gärna ett besök i ditt hem eller på ditt företag. Vi erbjuder hela kedjan från försäljning till montering av markiser, persienner och gardiner i hela Stockholm med omnejd.

Kontakta oss gärna

08-30 33 00

info@uppsol.se

Markiser som solskydd i Stockholm

Vi på Uppsol AB hjälper dig att hitta rätt markiser i Stockholm. Markiser är inte bara ett effektivt solskydd utan blockerar även solens strålar från att värma inomhusluften, vilket även kan bidra till att du får ett bättre inomhusklimat. Men en kvalitetsmarkis så skonar du även golv, möbler och annan inredning så att de inte bleks av solen.

Hos oss hittar du markiser i olika typer i ett stort antal modeller, färger och designer. Du kommer garanterat hitta en modell och design som passar både din smak och som passar fasadens design. Fördelarna med vårt stora utbud av markiser är att inte bara får ett behagligt solskydd utan kan även med relativt enkla medel kan påverka husets karaktär.

Fönster- och terrassmarkiser i Stockholm

För dig som bor i Stockholm med omnejd så kan en terassmarkis skapa en utomhusmiljö som får dig att njuta av din uteplats eller terrass oavsett väder. En markis över din uteplats ger en ombonad känsla och inte minst ett behagligt och effektivt skydd mot solen. I vårt stora utbud av färger och dukar kommer du garanterat att hitta det du behöver för att få precis den känsla du eftersträvar. Låt oss hjälpa dig att ta fram det bästa av din uteplats eller terrass!

Fönstermarkiser ger bra förutsättningar till en behaglig inomhustemperatur under soliga dagar och skyddar golv, väggar och möbler mot solblekning. Med rätt val av markis till fönstren kan du inte bara spara energi och skapa en behaglig inomhustemperatur under soliga dagar, utan även få ett behagligt ljus i ditt hem eller på kontoret.

Måttbeställda markiser Stockholm

Vi erbjuder måttanpassade markiser vilket innebär att vi anpassar din markis så att den passar perfekt. Genom att måttbeställa din markis är du inte låst till fasta mått och får därmed en större valfrihet. Vi vill helt enkelt att du ska bli riktigt nöjd när du anlitar oss på Uppsol AB.

Tillbehör till markiser

Du hittar även en uppsjö av markistillbehör hos oss. Till de flesta markismodeller finns flera olika styrningar såsom fjärrkontroll eller sol- och vindautomatik, men vi har även lite mer nischade detaljer såsom en rullgardinsfront som förvandlar din uteplats till ett uterum och ett behagligt skydd mot lågt stående sol.

Vi kan även erbjuda ett brett utbud av markiser för offentlig miljö såsom butiker, serveringar och restauranger i Stockholm med omnejd. Vi kan emepelvis lyfta fram den arkitektritade markisen JDB terrassmarkis som passar utmärkt för såväl, butiker restauranger som caféer. På våra markiser kan du exempelvis få företagsnamn eller logga tryckt på duken.

Montering av markiser i Stockholm

Uppsol AB erbjuder hela kedjan från försäljning till montering och installation samt reparationer om oturen skulle vara framme. För oss är det viktigt med en personlig och snabb service mot våra kunder och vi svarar gärna på frågor och ger råd om val av solskydd. I Stockholm kan vi nu erbjuda våra kunder försäljning och montering av alla typer av solskydd, såsom fönster- och terrassmarkiser men även måttanpassade persienner och effektiv solskyddsfilm för fönster.

För oss på Uppsol AB är kvalitet och flexibilitet viktigt och det är varför vi valt att inte vara knutna till någon enskild leverantör. Vi kan därför fritt välja de bästa produkterna för att kunna erbjuda våra kunder solskyddsprodukter av högsta kvalitet.

Kostnadsfritt hembesök i Stockholm

Vi har redan monterat markiser och persienner på ett stort antal platser i Stockholm och vi kommer gärna hem till dig eller till ditt företag och berättar mer om våra produkter. Tack vare vår placering i Stockholm kan vi erbjuda kunder i hela Stockholmsområdet ett kostnadsfritt hembesök för att få hjälp med val av solskydd. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med val av effektivt solskydd är du varmt välkommen att kontakta oss!

Boka ett kostnadsfritt besök

Välkommen att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök av en av våra erfarna kollegor. Vi kommer gärna till ditt företag eller privatbostad för kunna lämna offert och ge rekommendationer efter dina unika behov och önskemål. Vår långa erfarenhet gör att vi även kommer kunna hjälpa till med smarta tips, goda råd och inspiration för ditt nya solskydd.

Fyll bara i dina uppgifter här under kontaktar vi dig inom kort. Vill du inte fylla i alla uppgifter? Inga problem, fyll bara i telefonnummer och närmaste ort så ringer vi upp!

    De personuppgifter du lämnar till oss i kontaktformuläret behandlar vi med största respekt. Vi kommer att använda dem för att kontakta dig, men aldrig lämna ut dem till någon annan. Genom att fylla i formuläret och klicka på skicka godkänner du att vi behandlar dina personuppgifter. Läs mer om integritet.